Τριάρι νέο, πρώτος όροφος, Δικαστικά, Μαραθώνας

Μαραθώνας
  • € 180.000
  • 3
  • 116
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα τύπου B1 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία στην πανέμορφη περιοχή του Σχοινιά στην Ελλάδα. Με συνολική επιφάνεια 116,1 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και χώρο για μια οικογένεια ή έναν όμιλο φίλων.

Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών υπό κατασκευή, που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσης, με συνολική έκταση 717 τετραγωνικών μέτρων στο οικόπεδο 1043 τετραγωνικών μέτρων. Η παραλία του Σχοινιά είναι προσβάσιμη σε μόλις 8 λεπτά με τα πόδια.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και διαθέτει τρία κοινόχρηστα αποθηκευτικά χώρους συνολικά 13 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Οι υψηλές προδιαγραφές και ο σύγχρονος σχεδιασμός περιλαμβάνουν μαροκινό μάρμαρο, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, πλακάκια στις βεράντες, κάμερα καταγραφής στην είσοδο και πολλά άλλα.

Το συγκρότημα διαθέτει αντισεισμικό σχεδιασμό, τζάκια, σάουνες (σε ορισμένα διαμερίσματα), φωτεινά δωμάτια, ευρύχωρες βεράντες και αυτόνομη θέρμανση. Επιπλέον, υπάρχει παρκινγκ, κάμερα ασφαλείας στην είσοδο και πολλές άλλες πρόνοιες.

Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 3-7 μηνών μετά την πώληση, προσφέροντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τον χώρο σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5814EMI - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
116 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή