Μονοκατοικία βίλα, νέα, 180 τμ, Παροικιά, Πάρος

Πάρος
  • € 720.000
  • 5
  • 180
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αποδράστε στο μαγευτικό νησί της Πάρου και ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας σε αυτή την εκπληκτική βίλα που βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Αλυκής. Σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην παρθένα παραλία Βουτάκος, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και προσβασιμότητας. Η γοητευτική πρωτεύουσα της Παροικιάς είναι ένα βήμα μακριά, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο 5.100 m2, η ίδια η βίλα είναι ένα αριστούργημα πέτρινης καλλιτεχνίας, με 180,34 m2 εξαίσια σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης. Με τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, αυτή η κατοικία προσφέρει άφθονο χώρο για την οικογένεια και τους φίλους. Η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και το φιλόξενο σαλόνι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άνεσης και στυλ, συνδυάζοντας άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με τη διαχρονική γοητεία της πέτρινης αρχιτεκτονικής. Βγείτε έξω στον δικό σας ιδιωτικό παράδεισο, όπου σας περιμένει μια εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης, παρέχοντας ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στις γύρω Κυκλάδες.

Είτε αναζητάτε ένα ήσυχο καταφύγιο είτε ένα μέρος για διασκέδαση, αυτή η πετρόκτιστη βίλα στην Αλυκή είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης νησιώτικης ζωής. Με τον τέλειο συνδυασμό τοποθεσίας, μεγέθους και ανέσεων, αυτή είναι μια απαράμιλλη ευκαιρία να κάνετε το μαγευτικό νησί της Πάρου το σπίτι σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στην καρδιά των Κυκλάδων. Προμήθεια 2%
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6612DCH - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή