Μονοκατοικία βίλα, νέα, 80 τμ, Παροικιά, Πάρος

Πάρος
  • € 370.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το εξαιρετικό και ηρεμητικό οικόπεδο βρίσκεται στην εκτεταμένη περιοχή της Αγκαιριάς και προσφέρει μαγευτική θέα στο νησί της Αντίπαρου.
Συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο την παραδοσιακή πέτρινη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τα ασβεστωμένα κυβικά σχήματα και τις πέτρινες επιφάνειες, αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί κυριολεκτικά μέρος του φυσικού περιβάλλοντος.

Με μεγάλες βεράντες και αίθριες περιοχές, το σπίτι εκτείνεται σε 80 τ.μ. σε ένα επίπεδο, προσφέροντας τρία υπνοδωμάτια (ένα με ξεχωριστή είσοδο), τρία μπάνια, καθώς και ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού. Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από ευρύχωρους χώρους με απαλά και ηρεμητικά χρώματα.
Η κύρια σκεπαστή βεράντα περιλαμβάνει άνετο καθιστικό, μεγάλη τραπεζαρία, πισίνα, εξωτερικό ντους, μπαρ, κουζίνα, BBQ, αποθήκη και χώρο στάθμευσης, ενώ όλοι μοιράζονται την εκπληκτική θέα στην Αντίπαρο και το σμαραγδένιο Αιγαίο.
Το οικόπεδο εκτείνεται σε 9500 τ.μ. και το πέτρινο σπίτι II καταλαμβάνει αποκλειστική έκταση 2.000 τ.μ., είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί εντός 13 μηνών.
Το ακίνητο θα διαθέτει φωτοβολταϊκά πάνελ, υλικά ευνοϊκά προς το περιβάλλον και θα καταταγεί στην ενεργειακή κατηγορία Α.
Ένα σπάνιο συναίσθημα minimalism σε μια ήσυχη τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στα γαλάζια παριανά νερά!
Είναι δυνατόν να προσαρμοστούν τα τετραγωνικα μέτρα, το μέγεθος των βιλών και ακόμα και η θέση, εφόσον η άδεια δεν έχει εγγραφεί. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7634MAN - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή