Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Νέο Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 950/μήνα
  • 3
  • 100
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρεται προς ενοικίαση ένα όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή του Χαλανδρίου, με επιφάνεια 100 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση, αναδεικνύοντας έναν χώρο που είναι διαμπερές και φωτεινό.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μία κουζίνα, καθώς και ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία ή να μετατραπεί σε τριτο υπνοδωμάτιο. Το μπάνιο έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση, προσφέροντας μια σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Το κτήριο έχει υποστεί συνολική ανακαίνιση με θερμό πρόσοψη, ενώ έχουν ανανεωθεί και τα ηλεκτρικά. Τα ηλεκτρικά πατζούρια και η πόρτα ασφαλείας προσθέτουν επιπλέον αίσθηση ασφάλειας. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για την ευκολία των κατοίκων.

Η ήσυχη γειτονιά προσφέρει ευκολία πρόσβασης σε αγορές και πάρκα, ενώ η γρήγορη πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους καθιστά τις μετακινήσεις ευχάριστες και άνετες.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ανανεωμένο, άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7867KZ - 23/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 950/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή