Μονοκατοικία βίλα, νέα, 233 τμ, Χώρα, Σκύρος

Σκύρος
  • € 740.000
  • 5+
  • 233
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα στον Πεύκο της Σκύρου, η οποία χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις οικογένειες. Κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του κουζίνα και μπάνιο. Η βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα σε γωνία 180 μοιρών.
Όταν μπαίνετε στη βίλα, σας υποδέχεται αμέσως μια κομψή και πολυτελής ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνονται έπιπλα κορυφαίας ποιότητας και προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε διαμέρισμα.
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές και μαρμάρινους πάγκους. Μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα και να απολαύσετε οικογενειακά δείπνα στην ιδιωτικότητα του δικού σας χώρου. Τα μπάνια είναι άψογα, με μοντέρνα εξαρτήματα και ποιοτικά υλικά.
Η θέα από τη βίλα κόβει την ανάσα. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή αφήνουν άφθονο φυσικό φως και προσφέρουν πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από την ιδιωτική σας βεράντα ή να χαλαρώσετε δίπλα στη θερμαινόμενη πισίνα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα.
Η βίλα είναι επίσης εξοπλισμένη με γκαράζ για την προστασία των οχημάτων σας. Θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αυτοκίνητά σας και να τα διατηρείτε ασφαλή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Ο κήπος που περιβάλλει τη βίλα είναι καλά διατηρημένος, με άφθονο χώρο για να απολαύσετε την ύπαιθρο. Έχει τοποθετηθεί δεξαμενή ομβρίων υδάτων για οικολογική χρήση του νερού. Μπορείτε να χαλαρώσετε στη μαρμάρινη βεράντα προετοιμάζοντας νόστιμα γεύματα στο μπάρμπεκιου.
Η βίλα χτίστηκε μόλις πριν από έξι χρόνια που σημαίνει ότι όλα τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα είναι μοντέρνα και σε άριστη κατάσταση. Θα επωφεληθείτε από την άνεση και την πολυτέλεια ενός πρόσφατου ακινήτου απολαμβάνοντας την ομορφιά και τη γοητεία της Σκύρου.
Συνοπτικά, αυτή η βίλα στον Πεύκο, στη Σκύρο, είναι μια εξαιρετική κατοικία χωρισμένη σε τρία ανεξάρτητα διαμερίσματα, ιδανική για να φιλοξενήσει τρεις οικογένειες. Με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τη θερμαινόμενη πισίνα, το γκαράζ, τα έπιπλα που περιλαμβάνονται και τον υπέροχο εξοπλισμό του, προσφέρει μια πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5134STAV - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
233 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 740.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή