Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 285.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ανακαλύψτε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που αποπνέει αίσθηση άνεσης. Με τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα λαμπερό σαλόνι, μια άνετη κουζίνα, μπάνιο και WC επισκεπτών, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει τη ζωή και τα όνειρα της οικογένειάς σας. Τα τελευταίας γενιάς κουφώματα, η θερμοπρόσοψη και η θερμομόνωση πιλοτής, προσφέρουν στο χώρο προστασία από το κρύο του χειμώνα και τη ζέστη του καλοκαιριού, ενώ το κατατάσσουν και στην ενεργειακή κλάση Β. Η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο διασφαλίζει την άνεση και την ευημερία σας όλο τον χρόνο. Με μια θέση στάθμευσης στην πιλοτή, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αναζήτηση θέσης. Η κομβική τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει άμεση πρόσβαση στην εθνική οδό προς την Χαλκιδική και την Περιφερειακή Οδό, ενώ η μελλοντική στάση του Μετρό, μόλις 300 μέτρα μακριά, υπόσχεται ακόμα περισσότερη ευκολία και άνεση στις μετακινήσεις σας.
Αν ονειρεύεστε μια άνετη κατοικία με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αυτό το διαμέρισμα είναι η ευκαιρία που αναζητάτε.

Τοποθεσία: Η περιοχή Βούλγαρη βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης και οφείλει το όνομά της στον δρόμο που ξεκινάει από την Λεωφόρο Παπαναστασίου, διασχίζει την Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή και καταλήγει σχεδόν στη Λεωφόρο Β. Όλγας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή γύρω από την οδό Βούλγαρη είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη, με πληθώρα υποδομών, ενώ βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Καλαμαριά η οποία χαρακτηρίζεται και ως η "Ριβιέρα της Θεσσαλονίκης", μια περιοχή με έντονη ζωή και μοναδικό χαρακτήρα.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο, ενώ η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τις λεωφορειακές γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ.
Επενδυτική Δύναμη: Ο ιδιαίτερα ζωντανός τρόπος ζωής της περιοχής καθώς και η εξαιρετική της τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και στη Καλαμαριά τη βοηθούν να διατηρεί υψηλά το επενδυτικό της ενδιαφέρον
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V945
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή