Γκαρσονιέρα ισόγειο, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 78.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Παρουσιάζεται ισόγειο διαμέρισμα 50 τ.μ. ιδανικό για επαγγελματική χρήση επί της οδού Κέρκυρας πολύ κοντά στην πλατεία Κυψέλης. Ο χώρος χρειάζεται διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η Κυψέλη είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές της πόλης και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στην Αθήνα. Οριοθετείται δυτικά από την οδό Πατησίων, νότια από το Πεδίον του Άρεως, ανατολικά από τα Τουρκοβούνια και βόρεια από τον δήμο Γαλατσίου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο κύριος πόλος έλξης στην Κυψέλη είναι ο πεζόδρομος στην Φωκίωνος Νέγρη. Αποτελείται από μια μεγάλη λωρίδα πρασίνου στο κέντρο της, με δέντρα, παγκάκια, σιντριβάνια και αγάλματα, που περιβάλλεται και από τις δύο πλευρές από καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα. Χαρακτηριστικό δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού στον πεζόδρομο αποτελεί η Δημοτική Αγορά, η οποία ανακαινίστηκε από το Δήμο Αθηναίων το 2016.
Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου απέχει λίγα μόλις λεπτά από το Φωκίωνος Νέγρη και είναι το νέο δημοφιλές σημείο της πόλης. Μια περιοχή που είναι από μόνη της μια μικρή γειτονιά. Αρχιτεκτονικό αξιοσημείωτο της πλατείας είναι οι πολυκατοικίες που την περιβάλλουν, οι οποίες χάρη στην καμπυλότητά τους φαίνονται σαν να την «αγκαλιάζουν. Περίοπτη θέση στη ζωή των κατοίκων έχουν το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια άλση της Αθήνας, ο λόφος Ελικώνας που περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και το Αττικό Άλσος στην Άνω Κυψέλη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά μικρά θέατρα και μερικά στούντιο καλλιτεχνών, δίνοντας μια αίσθηση μποέμ στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, πλησιέστερος σταθμός Βικτώρια
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VC40 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή