Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 180.000
  • 2
  • 75
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το ημιυπόγειο διαμέρισμα 75 τ.μ του 1980 στην περιοχή Ελληνορώσων, με εξαιρετική διαμόρφωση, έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2024. Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο ενώ δεν έχει κοινόχρηστους λογαριασμούς.
Το διαμέρισμα αποτελείται από μια μοντέρνα κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με επιπλέον χώρο πλυντηρίου 6 τ.μ. και μια μικρή αποθήκη. Διαθέτει τζάκι βιοαιθανόλης, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό τύπου VRV, βεράντα 15 τ.μ, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.
Είναι κατάλληλο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση/γραφείο. Βρίσκεται κοντά σε super market, μαγαζιά και μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Η συνοικία Ελληνορώσων ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, και ξεκινάει από τη βόρεια πλευρά της λεωφόρου Κατεχάκη φθάνοντας μέχρι και τα όρια του Νέου Ψυχικού. Συνορεύει με τις συνοικίες Νέο Ψυχικό, Αμπελόκηποι, Ερυθρός Σταυρός και Γηροκομείο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής, είναι η πλατεία Γκίκα η οποία αποτελεί κέντρο της κοινωνικής ζωής της συνοικίας. Στην πλατεία λειτουργεί και μία από τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου. Η συνοικία διαθέτει αθλητικές και προπονητικές εγκαταστάσεις όπου δραστηριοποιούνται αθλητικοί σύλλογοι, όπως ο Εθνικός Ελληνορώσων στην κατηγορία καλαθοσφαίρισης.
Προσβασιμότητα: Η συνοικία Ελληνορώσων εξυπηρετείται από τον σταθμό μετρό Κατεχάκη και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ. Κύριες οδικές αρτηρίες της συνοικίας είναι η οδός Αδριανείου και η οδός Καραθεοδωρή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V5ST - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή