Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜουδανιάΠλαστήρα Ν., Φλογητά 63200
  • € 590.000
  • 5+
  • 230
  • 3+
Περιγραφή
Στο μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό της Νέας Φλογητάς στη Χαλκιδική, σας περιμένει ένα γοητευτικό πολυκατοικία που προσφέρει πέντε στούντιο προς ενοικίαση. Αυτή η ιδιοκτησία δεν είναι μόνο ένας τόπος για να μείνετε, αλλά και μια όαση χαλάρωσης και άνεσης για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν την ομορφιά της ελληνικής ακτής.

Αυτή η γοητευτική ιδιοκτησία σας προσφέρει όχι μόνο την τέλεια ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα κερδοφόρο επιχείρημα ενοικίασης για διακοπές, αλλά και υπόσχεται πιθανά έσοδα έως και 50.000 ευρώ το χρόνο.

Το πολυκατοικία διαθέτει συνολικά 9 υπνοδωμάτια, τα οποία κατανέμονται σε διάφορα προσεγμένα επιπλωμένα στούντιο και διαμερίσματα. Όλες οι μονάδες προσφέρουν μοντέρνες ανέσεις όπως τηλεόραση με γερμανικά και ελληνικά κανάλια, κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Κάποιες μονάδες είναι ακόμα εξοπλισμένες με κρεβάτια ταξιδιού για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Από την άνετη βεράντα με επίπλα και προστασία από τον ήλιο, οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαύσουν το φρέσκο αέρα της θάλασσας και την υπέροχη θέα. Η τοποθεσία είναι ασυναγώνιστη - μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από την όμορφη παραλία, μια παραλιακή μπάρα, ταβέρνες και αθλητικές δραστηριότητες.

Η πολυκατοικία προσφέρει συνολικά 230 τετραγωνικά μέτρα καθαρής επιφά

νειας και αποτελείται από πέντε μονάδες, οι οποίες είναι όλες πλήρως εξοπλισμένες. Το 2023, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ανακαινίστηκε πλήρως για να διασφαλιστεί ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον, μια κάμερα Arlo παρέχει επιπλέον ασφάλεια.

Η Νέα Φλογητά στη Χαλκιδική είναι μια πολυσύχναστη προορισμός που προσελκύει τουρίστες όλο το χρόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εισέλθετε στην επικερδή αγορά ενοικιαζόμενων κατοικιών για διακοπές και να επιτύχετε μια σταθερή εισοδηματική ροή. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή τη μοναδική επενδυτική ιδιοκτησία με 9 υπνοδωμάτια και να πραγματοποιήσετε τους οικονομικούς σας στόχους!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6569215 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή