Γκαρσονιέρα Γλυφάδα, Τερψιθέα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 77.000
  • 1
  • 35
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Γλυφάδα, Τερψιθέα, διατίθεται προς πώληση γκαρσονιέρα συνολικής επιφάνειας 35τμ στον ισόγειο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας χτισμένης στα τέλη της δεκαετίας του 70. Η πολυκατοικία είναι τυπικό δείγμα της περιοχής και της εποχής της με λιτές γραμμές και πολύ όμορφη πρασιά, γεμάτη δέντρα και φυτά στους εξωτερικούς της χώρους. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και είναι πολύ κοντά σε στάση λεωφορείου. Για να φτάσει κανείς στο διαμέρισμα ακολουθεί τον διάδρομο που βρίσκεται μπροστά από την είσοδο και στο πλαϊνό μέρος της πολυκατοικίας καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται στην πίσω μεριά του κτιρίου.
Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Μπαίνοντας κανείς μέσα θα βρεθεί στον χώρο του διαδρόμου όπου αριστερά είναι το υπνοδωμάτιο, δεξιά η κουζίνα και στο βάθος και δεξιά το μπάνιο. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαθέτει παράθυρο και εντοιχισμένη ντουλάπα, είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να φιλοξενήσει πέρα από την κρεβατοκάμαρα και ένα μικρό καθιστικό.
Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι μικρή αλλά λειτουργική και έχει παράθυρο. Το μπάνιο είναι ευρύχωρο, έχει μπανιέρα, θέση για το πλυντήριο ρούχων και παράθυρο για τον φυσικό εξαερισμό του χώρου. Τα δάπεδα σε όλους τους χώρους είναι με μωσαϊκό.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι: η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, Νυχτερινό Ρεύμα και η θέα προς τον κήπο.
Στα μειονεκτήματά του είναι σίγουρα η κατάσταση του ακινήτου καθώς χρήζει ανακαίνισης. Στα θετικά του είναι ότι η ανακαίνιση για τα 35τμ είναι εύκολα διαχειρίσιμη, με μικρό κόστος.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Πλατεία Καραϊσκάκη: 450m
Στάση Λεωφορείων: 10m
Πάρκο – Παιδική χαρά: 450m

Τιμή 77.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
601337 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 77.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή