Duplex 480 τμ, Κέντρο, Διόνυσος

Διόνυσος
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθενται πολυτελής κατοικίες σύγχρονης αρχιτεκτονικής, η οποία αποτελείται από 3 διαμερίσματα (Ισογείου, 1ου Ορόφου & 2ου Ορόφου) και διαθέτουν:
a) Ισόγειο το οποίο είναι ημιτελές σε τελικό στάδιο διαθέτει 1 θέση στάθμευσης, και αποκλειστική χρήση κήπου στην πίσω μεριά του οικοπέδου. Υπάρχει δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας με τον 1ο όροφο.
b) 1ος όροφος με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ, κουζίνα και σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και διαθέτει 1 θέση στάθμευσης, αποθήκη και αποκλειστική χρήση κήπου στην πίσω μεριά.
c) 2ος όροφος με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια (το ένα είναι μάστερ), κουζίνα και σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και διαθέτει και σοφίτα με ένα δωμάτιο και μπάνιο. Παράλληλα διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης και αποκλειστική χρήση κήπου στην μπροστινή μεριά του οικοπέδου.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν boiler,ανεξάρτητη και αυτόνομη θέρμανση, ασανσέρ, συναγερμό και πόρτες ασφαλείας, ξύλινα πατώματα, μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως. Επιπλέον στη στέγη υπάρχουν φωτοβολταϊκά τα οποία είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6574845 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
480 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή