Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΓεωργιούποληΚάστελλος
  • € 155.000
  • 6.300
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή

Προς πώληση στην γραφική Γεωργιούπολη, στον οικισμό Κάστελλος, βρίσκεται ένα υπέροχο οικόπεδο με επιφάνεια 6312 τ.μ.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, προσφέροντας απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό τοπίο με τα Λευκά Όρη της Κρήτης.
Το οικόπεδο είναι ελαφρώς επικλινές και περιφραγμένο, με δυνατότητα δόμησης 210 τ.μ. για κατοικία. 
Διαθέτει αγροτικό νερό, ενώ το δίκτυο ύδρευσης και ρεύματος βρίσκονται σε απόσταση μόλις 400 μ.


Το οικόπεδο έχει πρόσοψη 57 μέτρα και βάθος περίπου 110 μέτρα, ενώ απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την κοντινότερη παραλία και 6,5 χιλιόμετρα από την Γεωργιούπολη.
Το Ρέθυμνο απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα, ενώ το λιμάνι της Σούδας και το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης απέχουν αντίστοιχα 36 και 50 χιλιόμετρα.
Επίσης, περιλαμβάνει περίπου 110 παραγωγικά ελαιόδεντρα, 5 καρυδιές, 6 πορτοκαλιές, λεμονιές και μανταρινιές, καθώς και μία αχλαδιά.
Αυτή η ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή προσελκύει ντόπιους και ξένους επενδυτές, που αναζητούν την ιδανική τοποθεσία για τουριστικές κατοικίες ή μόνιμη κατοικία σε ένα ήρεμο και φυσικά όμορφο περιβάλλον.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό οικόπεδο στην καρδιά της Κρήτης.

Η Γεωργιούπολη είναι ένα χωριό στους πρόποδες της χερσονήσου του Αποκόρωνα, περίπου 40 χλμ από τα Χανιά και 22 από το Ρέθυμνο. Από τη Γεωργιούπολη ξεκινά μια ακτογραμμή με αμμώδη παραλία μήκους σχεδόν 9 χλμ. Παλαιότερα ήταν ψαροχώρι αλλά με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε τουριστικά και σήμερα προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες όπως μπαρ, εστιατόρια, ΑΤΜ, φαρμακεία, αρτοποιεία και άλλα. Πολλές φυσιολατρικές ή πολιτιστικές εκδρομές μπορούν να γίνουν ξεκινώντας από τη Γεωργιούπολη, όπως μια επίσκεψη στη λίμνη Κουρνά, το χωριό της ρωμαϊκής εποχής Αργυρούπολη Λάππα, το χωριό Βάμος στη χερσόνησο του Αποκόρωνα, το χωριό Βρύσες. Η πόλη συνδέεται με λεωφορείο με Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.



Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2829
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.300 m²
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή