Μονοκατοικία βίλα, νέα, 250 τμ, Χανιώτης, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 1.280.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Αυτή η μοντέρνα βίλα είναι ένα από τα στολίδια αυτής της περιοχής. Βρίσκεται σε ένα όμορφο, ζεστό και πιο δημοφιλές θέρετρο στην πόλη της Χανιώτης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσετε ως οικογένεια κοντά στις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου στην Ελλάδα. Για την καθαριότητά τους, οι τοπικές παραλίες έχουν τιμηθεί με υψηλές διακρίσεις – γαλάζιες σημαίες.Η ίδια η κατοικία είναι χτισμένη σε υπερυψωμένη θέση και έχει αξέχαστη θέα στην πανέμορφη γαλαζοπράσινη θάλασσα του Τορωναίου κόλπου και του Αγίου Όρους!
Η υπέροχη βίλα βρίσκεται μακριά από το θόρυβο, οπότε εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε από τη φασαρία της πόλης, να ανακτήσετε και να ανακτήσετε δυνάμεις.
Σε απόσταση περπατήματος και οδήγησης μόλις 1,5 χλμ. όλες οι απαραίτητες υποδομές και το κέντρο της πόλης. Το διεθνές αεροδρόμιο και η πόλη της Θεσσαλονίκης απέχουν μόλις μία ώρα οδικώς.

Η βίλα έχει μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική και είναι χτισμένη σε μεσογειακό στιλ χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό τεχνικών και μηχανολογικών λύσεων. Η βίλα έχει εμβαδόν 250 m2 και το γύρω οικόπεδο είναι 3000 m2. Το σπίτι έχει τρία επίπεδα, 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια - είναι άνετο για μια μεγάλη οικογένεια!
Υπέροχη βίλα βρίσκεται μακριά από το θόρυβο, έτσι εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε από τη φασαρία της πόλης, να ανακάμψει και να ανακτήσει τη δύναμή της.

Σε κοντινή απόσταση μόλις 1,5 χλμ όλες οι απαραίτητες υποδομές και το κέντρο της πόλης. Το διεθνές αεροδρόμιο και η πόλη της Θεσσαλονίκης απέχουν μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο.
Ο χώρος του εργοταξίου έχει δύο επίπεδα επίπεδου εδάφους και πρακτικό πεζοδρόμιο. Το οικόπεδο διαθέτει οικονομικό σύστημα αυτόματης άρδευσης, φυτεύονται καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Ο χώρος δραστηριοτήτων διαθέτει οικογενειακή κούνια, τραμπολίνο, χώρο μπάντμιντον και επιτρέπει τον υπέροχο οικογενειακό χρόνο χωρίς να βγείτε από τη βίλα.
Στεγασμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει 3 αυτοκίνητα. Η κατοικία έχει σχεδιαστεί ως ένας αρμονικός χώρος για διαμονή όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και οποιαδήποτε εποχή του χρόνου για μια οικογένεια με παιδιά. Η βίλα είναι συμπαγής σε μέγεθος, αλλά μεγιστοποιεί τον χρήσιμο και άνετο χώρο διαβίωσης.
Η ευγενής παλέτα χρωμάτων και φυσικών υλικών σας παρέχει ψυχολογική και συναισθηματική άνεση. Ο κομψός σχεδιασμός του έργου έχει τον κύριο κανόνα - πρακτικότητα, λειτουργικότητα και άνεση της καθημερινής χρήσης της κατοικίας.
Η βίλα είναι εντελώς έτοιμη να μετακομίσει και να ζήσει! Άδεια διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας ως δώρο! Μεγάλη γκάμα τρόπων πληρωμής και αγοράς! Για τους Ουκρανούς αποκλειστικούς όρους πώλησης και πληρωμής! Tιμή πώλησης 1.280.000 ευρω. Πληροφορίες Υπόδειξη μεσιτικό γραφείο S.A.E. Ιωσηφίδου Ναταλία 6985601609.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Α-20251
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή