Εμπορική δραστηριότητα προς Ενοικίαση

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 380/μήνα
  • Όχι
  • 44
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1021 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιχείρηση 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 44 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, κουζίνα, και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1972 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη , κήπο, εξοπλισμό, προαύλιο, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, ρολά ασφαλείας απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 380 €
Ανάληψη περιοχή πλησίον Β.Όλγας ενοικιάζεται πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση γυράδικου με φουγάρο και δυνατότητα τραπεζοκαθισμάτων. Υπάρχει η εγκατάσταση και μπορεί να γίνει σύνδεση με φυσικό αέριο. Λειτουργεί χρόνια ως γυράδικο και είναι έτοιμο προς λειτουργία. Το μαγαζί είναι 44τμ και υπάρχει πατάρι για προετοιμασία και τουαλέτα με προθάλαμο. Επίσης υπάρχουν ηλεκτρικά στόρια ασφαλείας. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1021
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
44 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 380/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή