Τριάρι Γλυφάδα, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 1.200.000
  • 4
  • 157
  • 3
  • 5
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Πολυτελές διαμέρισμα 5ου ορόφου προς πώληση στην περιζήτητη περιοχή της Γλυφάδας. Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο εκτίεται σε 157 τ.μ., και περιλαμβάνει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια (1 master με ensuite), 2 μοντέρνα μπάνια, 1 WC επισκεπτών, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι. Χτισμένο το 1985 και ανακαινισμένο το 2002, αυτό το διαμέρισμα αποπνέει στυλ και κομψότητα.
Το σύστημα θέρμανσης είναι αυτόνομο με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης όλο το χρόνο. Το διαμέρισμα διαθέτει κομψό ξύλινο και μαρμάρινο δάπεδο σε όλους τους χώρους, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στο χώρο. Διατίθεται ηλιακός θερμοσίφωνας για μεγαλύτερη ευκολία και ενεργειακή απόδοση.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη και σύστημα συναγερμού για ασφάλεια και χώρο στάθμευσης στην πιλοτή. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι πολυτέλειας στην καρδιά της Γλυφάδας.
Αποπνέοντας πολυτέλεια και διαχρονικό στυλ, αυτή η κατοικία προσθέτει αβίαστη κομψότητα στη γοητεία της γειτονιάς της Γλυφάδας. Η τοποθεσία είναι μοναδική. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο κοντά σε πάρκο και σχολείο αλλά ταυτόχρονα απέχει 6 λεπτά με το αυτοκίνητο από το εμπορικό κέντρο της γειτονιάς της Γλυφάδας. Έτσι η κατοικία παρέχει ιδιωτικότητα. Επιπλέον, υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές λεωφόρους όπως η Λ. Βουλιαγμένης και η Γούναρη και μόλις 4 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σταθμό του μετρό του Ελληνικού. Η περιοχή είναι υπέροχη, πλήρως περιτριγυρισμένη από δέντρα και ταυτόχρονα κοντά στη θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
937387
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
157 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή