Τριάρι τέταρτος όροφος, Κέντρο, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 360.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το ρετιρέ διαμέρισμα 105,5 τ.μ. βρίσκεται στην καρδιά των Βριλησσίων και προσφέρει πρόσβαση στην αγορά με τα πόδια και παράλληλα εκπληκτική θέα στον Αττικό ουρανό.
Το ακίνητο μας καλωσορίζει σε ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, με τζάκι και μονάδα κλιματισμού, καθώς και μια διπλή, φαρδιά μπαλκονόπορτα που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη νοτιοανατολική πλευρά της Αττικής, δίνοντας φως και ήλιο πολλές ώρες την ημέρα.
Στην συνέχεια υπάρχει ξεχωριστή, ευρύχωρη κουζίνα και απέναντι το WC επισκεπτών. Στο μεγάλο μπάνιο υπάρχει άνεση με μπανιέρα και παράθυρο για να αερίζεται χωρίς υγρασίες. Τα 3 υπνοδωμάτια, με ξεχωριστές μονάδες κλιματισμού στο κάθε ένα και δρύινα πατώματα, βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, εξασφαλίζοντας άνεση και ανεξαρτησία από το υπόλοιπο σπίτι, ενώ όλα έχουν πρόσβαση στο νοτιοδυτικό πολύ ευρύχωρο μπαλκόνι και διαθέτουν εξαιρετική θέα.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης θέρμανση με κεντρικό λέβητα πετρελαίου, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου και σίτες, μεγάλη αποθήκη 8,85 τ.μ., 1 θέση στάθμευσης στην πιλοτή εμβαδού 22.5 τ.μ. ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ένα επενδυτικό διαμέρισμα στην καρδιά των Βριλησσίων.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V4SO - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή