Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 302 τμ, Χώρα Νάξου, Νάξος

Νάξος
  • € 980.000
  • 5+
  • 302
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πανέμορφη βίλα 413 τετραγωνικά μέτρα με 6 υ/δ και 9 μπάνια, σε καταπράσινο κήπο 2800 τετραγωνικών μέτρων. Με υπόγειο γκαράζ, θερμαινόμενη πισίνα, κεντρική θέρμανση, BBQ, και πληθώρα εξωτερικών διαμορφωμένων χώρων. Σε άψογη κατάσταση (πλήρως ανακαινισμένο το 2019), και επιπλωμένο.
Προσφέρει ησυχία και ιδιωτικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κοντά στο Σαγκρί, στο Χαλκί και 10 λεπτά από την θάλασσα. Διατηρεί την κυκλαδική αρχιτεκτονική, με πολυτελή κατασκευή και χρήση μαρμάρων στα πατώματα. (Ενεργειακό πιστοποιητικό υπό έκδοση)]

Τοποθεσία: Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και το πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Βρίσκεται στο κέντρο περίπου των Κυκλάδων, νότια της Μυκόνου και ανατολικά της Πάρου.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Νάξος αποτελεί έναν μαγικό προορισμό ιδανικό για όσους επιθυμούν να γεμίσουν τις διακοπές τους με πλήθος δραστηριοτήτων αλλά και απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η γεωμορφολογία του νησιού είναι ξεχωριστή καθώς η Νάξος προσφέρει πολυάριθμες επιλογές στους επισκέπτες της διαθέτοντας υπέροχα γραφικά ορεινά χωριά,παραλίες με καταγάλανα νερά, μοναδική αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία.
Προσβασιμότητα: Η Νάξος συνδέεται με την Αθήνα με αρκετά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας. Την περίοδο του καλοκαιριού υπάρχουν περίπου 5 καθημερινές αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά και 3 από τη Ραφήνα. Τη χειμερινή περίοδο εκτελείται τουλάχιστον 1 δρομολόγιο τη μέρα από τον Πειραιά. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Πειραιά είναι περίπου 3 έως 5,5 ώρες, ενώ από τη Ραφήνα η διάρκεια είναι περίπου 3 έως 6 ώρες.
Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Νάξο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RPFN - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
302 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή