Δυάρι Κυψέλη, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

ΚυψέληΚυψέλη
  • € 130.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείτε ένα εντελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα στην καρδιά της Άνω Κυψέλης. Το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, με το εμβαδόν των 55 τ.μ., αναδεικνύει την αρμονία ανάμεσα στην παράδοση και την σύγχρονη άνεση.

Αυτό το ζεστό διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ενα master και ενα παιδικο, ένα λειτουργικό μπάνιο, μια κουζίνα μεγαλη και ενιαία με το φωτεινό σαλόνι, που δημιουργούν έναν χώρο ζωής ιδανικό για οικογενειακές στιγμές και χαλάρωση.

Η τοποθεσία είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του διαμερίσματος. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες, πάρκα, σχολεία, καταστήματα, και υπεραγορές. Η πλησιέστερη στάση μετρό βρίσκεται μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Με θέα στο πάρκο και το πράσινο της περιοχής, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την ηρεμία της φύσης που ειναι δύσκολο να βρεθεί αυτο στην συγκεκριμένη περιοχη της Αθήνας με την και την εύκολη προσβασιμότητα της πόλης. Είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν χώρο ζωής που συνδυάζει την ποιότητα την ηρεμία και την άμεση πρόσβαση στο κεντρο.

Έχει κατασκευαστεί το 1970. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με Φυσικό αέριο καθως εχουνε τοποθετηθεί ολες οι σωληνώσεις και εκρεμει η μονδαδα του φυσικού αεριου, ενώ επίσης έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Πόρτα Ασφαλείας, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €130.000. Imberal, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6984516254, email: info@imberal.gr, website: imberal.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
902809 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή