Μονοκατοικία βίλα, νέα, 200 τμ, Κέντρο, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Αρτέμιδα (Λούτσα)
  • € 940.000
  • 5
  • 200
  • 3
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στην Άρτεμιδα, σε μια εξαιρετική βίλα μόλις 2 λεπτά από τη θάλασσα και 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, σε μια τοποθεσία με όλη τη γοητεία ενός παραθαλάσσιου θέρετρου.

Αυτή η κατοικία προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον διαβίωσης που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα και την πολυτελή άνεση.

Με άνετο εμβαδόν 200τμ, αυτή η βίλα εκτείνεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 1300m², έχει μια πισίνα 40m², όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ήπιο μεσογειακό κλίμα.

Χτισμένο το 2023, αυτό το ακίνητο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, προσφέροντας άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια. Είναι πλήρως επιπλωμένο , με σύγχρονο, κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.
Αυτό που κάνει επίσης αυτή τη βίλα να ξεχωρίζει είναι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός Smart Home, ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε και να αυτοματοποιείτε διάφορες πτυχές του σπιτιού σας από το smartphone ή το tablet σας. Φανταστείτε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τα ρολά, ακόμη και την ασφάλεια του σπιτιού σας με το πάτημα ενός δακτύλου, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Με γνώμονα τη προστασία του περιβάλλοντος, αυτή η βίλα τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά πάνελ, που εγγυώνται ελάχιστο κόστος ενέργειας. Επιπλέον, μια δεξαμενή νερού, που γεμίζει από πηγάδι και βρόχινο νερό, καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης.

Πρακτική και λειτουργική, διαθέτει 10τμ εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Με το αυτόνομο σύστημα θέρμανσης/ψύξης που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας Mitsubishi, αυτή η βίλα εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση στους εσωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτό το ακίνητο είναι η επιτομή της πολυτέλειας, της άνεσης και της βιωσιμότητας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6579995 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 940.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή