Τριάρι Γλυφάδα, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 710.000
  • 4
  • 147
  • 3
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
- Αποκλειστικότητα της Golden Land Goutos - Εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου, κατασκευής 1992, σε μια ήσυχη γειτονιά στη Γλυφάδα. Βρίσκεται σε τριώροφη πολυκατοικία και είναι ένα από τα πέντε διαμερίσματα/μεζονέτες του συγκροτήματος. Με συνολική επιφάνεια 147 τ.μ., αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει μια άνετη καθημερινότητα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου του 1 master, ιδανικό για μια αναπτυσσόμενη οικογένεια ή για όσους χρειάζονται ένα επιπλέον δωμάτιο για τους επισκέπτες ή ένα γραφείο στο σπίτι. Επιπλέον, υπάρχουν 2 μπάνια και 1 WC, παρέχοντας επιπλέον άνεση στους κατοίκους.

Με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, αυτό το διαμέρισμα διασφαλίζει ότι οι κάτοικοι μπορούν να ελέγχουν και να προσαρμόζουν τη θέρμανση, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η παρουσία τζακιού προσθέτει μια ζεστή ατμόσφαιρα κατά τους ψυχρότερους μήνες.

Προσφέροντας στυλ και πρακτικότητα, το διαμέρισμα διαθέτει ξύλινα δάπεδα και συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Υπάρχουν επίσης σίτες και τέντες. Επιπλέον, τα υπνοδωμάτια, οι ντουλάπες και τα ντουλάπια της κουζίνας είναι οι μόνοι χώροι που απαιτούν ανακαίνιση, δίνοντας τη δυνατότητα στον νέο ιδιοκτήτη να το φτιάξει όπως ακριβώς το έχει ονειρευτεί.

Άλλα εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος είναι η θέση στάθμευσης στην πυλωτή και μια αποθήκη περίπου 8 -10 τ.μ., παρέχοντας επιπλέον χώρο για τα υπάρχοντα σας.

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν φαρδύ, ήσυχο και όμορφο δρόμο με υπέροχο περιβάλλοντα και καταπράσινο χώρο,προσφέροντας μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Παρά τη γαλήνια τοποθεσία του, το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Γλυφάδας, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε μαγαζιά, υπηρεσίες και μέσα μεταφοράς..

Επιπλέον, το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση και καλά συντηρημένο, παρέχοντας μια αίσθηση ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας. Με την παρουσία ανελκυστήρα, η προσβασιμότητα είναι εξασφαλισμένη, καθιστώντας το κατάλληλο για κατοίκους όλων των ηλικιών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
545198
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 710.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή