Δυάρι ισόγειο, Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 2.000.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • T
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Το ακίνητο βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό και αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης, με επιρροές από τα αρχοντικά της Κωνσταντινούπολης. Διαθέτει τοιχογραφίες εμπνευσμένες από τον Βόσπορο και οροφές που είναι αντίγραφα από το παλάτι Ντολμά Μπαξέ. Οι κολώνες έχουν κυανόκρανα από την Αγία Σοφία, ενώ τα πατώματα είναι κατασκευασμένα από λευκό μάρμαρο Κωνσταντινούπολης. Η διακόσμηση περιλαμβάνει επίσης χρυσά στεφάνια και λεπτομέρειες 24 καρατιών. Το ακίνητο ανήκει σε διάσημο ζωγράφο που έχει βραβευτεί από τον ΟΗΕ.

Το σπίτι αποτελείται από δύο ευρύχωρους χώρους υποδοχής που ανοίγουν σε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Υπάρχει επίσης μεγάλη κουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, WC ξένων και τρεις βεράντες. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει υπόγειες αποθήκες, ηλιακό θερμοσίφωνα, σύστημα ασφάλειας, κλιματισμό, θέση στάθμευσης και παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά σε εμπορικά καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς και πρεσβείες. Προσφέρεται επιπλωμένο, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια σε όσους το κατοικήσουν.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6582433
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή