Γκαρσονιέρα τέταρτος όροφος, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 125.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Βλέπετε εδώ το Δ3 διαμέρισμα 1υ/δ, το οποίο ΔΙΑΤΊΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ και έχει ατομική θέρμανση αερίου, πλήρη εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, κλιματισμό, ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, ηλεκτρικές συσκευές και πλήρη επίπλωση, μια εξ ολοκλήρου ανακαινισμένη γκαρσονιέρα 40τ.μ. με 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα κ μπάνιο, πλαϊνη, στον 4ο όροφο (ρετιρέ) με καινούριο ασανσέρ, οικοδομή σε άριστη κατάσταση κατασκευής 1967, η οποία διαθέτει γερμανικά συνθετικά κουφώματα μάρκας Kommerling με τριπλή υάλωση, ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου και σήτες, BOSCH INVERTER 12000BTU κλιματιστικό στη σαλοκουζίνα, πλήρη εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, θερμομόνωση οροφής, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, γύψινες διακοσμητικές κατασκευές. Έχει γίνει εκ βάθρων αλλαγή των ηλεκτρολογικών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Προέκυψε από διαχωρισμό ενός μεγάλου διαμερίσματος σε δυο γκαρσονιέρες και ένα διαμέρισμα 2υ/δ. Ενεργειακή κλάση Γ. Συνοδεύεται από 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας από την εταιρία Τιμή: 125.000 € 1.Πληροφορίες κατόπιν συνάντησης, 2.Άμμεσο ραντεβού υπόδειξης ακινήτου(Κλειδοθήκη), Ενεργειακή κλάση Γ, Εξοπλισμένο με οικοσυσκευές, Εξοπλισμός επίπλων πλήρης, Επενδυτικό ακίνητο, Επιτρέπονται κατοικίδια
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Τ-533 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή