Duplex, άριστη κατάσταση, 695 τμ, Πλάκα, Βάμος

Βάμος
  • € 2.500.000
  • 4
  • 695
  • 2
Περιγραφή
AK 592
Επενδυτικό ακίνητο στην Πλάκα Αποκορώνου

Στην πανέμορφη περιοχή του Αποκόρωνα στο γραφικό χωριουδάκι Πλάκα πωλούνται 5 βίλες με θέα θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από αυτήν.

Οι πέντε αυτές πολυτελείς μεζονέτες έχουν συνολικό εμβαδόν 695 τ.μ. βρίσκονται ανατολικά των Χανίων, παρέχουν σύγχρονες ανέσεις και είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες. Κάθε βίλα διαθέτει μια μεγάλη βεράντα, ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Κτισμένες σε όμορφη περιοχή έχουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα, τον κόλπο της Σούδας και το φυσικό περιβάλλον του Αποκόρωνα.΄
Το συνολικό εμβαδόν των πέντε κατοικιών είναι 695 τ.μ. κτισμένες σε οικόπεδο 1315 τ.μ. εντός οικισμού. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση πέντε οικογενειών, ή για τουριστική εκμετάλλευση αποδίδοντας ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα

Κάθε βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια 2 μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι και δορυφορική τηλεόραση. Επίσης διατίθεται και χώρος μπάρμπεκιου. Στο χωριό υπάρχει μίνι μάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια και γενιά έχει όλες τις ευκολίες για άνετη διαβίωση.

Εμβαδόν 5 κατοικιών 695 τ.μ.

Τιμή 5 κατοικιών 2.500.000 συν έξοδα μεταβίβασης.

Λίγα λόγια για την περιοχή

Αποκόρωνας Χανίων Κρήτης βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων στο βορειοανατολικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Χανίων και είναι μια από τις πιο πράσινες περιοχές της Κρήτης. Η περιοχή διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως τη μοναδική λίμνη γλυκού νερού του νησιού και τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας με την εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας. Επίσης η περιοχή διαθέτει πολλά ιστορικά χωριά με παραδοσιακές ταβέρνες και παραθαλάσσια θέρετρα με όμορφες αμμουδιές κατά μήκος της ακτογραμμής, όπως οι Καλύβες, η Αλμυρίδα και η Γεωργιούπολη, που αντιπροσωπεύουν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 592 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
695 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή