Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κασσάνδρα
  • € 490.000
  • 5+
  • 190
  • 3+
Περιγραφή
Βρίσκεται στο γραφικό χωριό Άφυτος, με εκπληκτική θέα στον Όλυμπο, αυτό το μοναδικό ακίνητο οικογενειακής ιδιοκτησίας, κτισμένο το 2003, βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από την παραλία του Άφυτου. Τοποθετημένο σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει ένα γοητευτικό πέτρινο κτίριο 190 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει τέσσερα ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα και λειτουργικά διαμερίσματα, το καθένα με δική του κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχει ένα ξύλινο σπίτι στο ακίνητο που προσφέρει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μια κουζίνα.

Οι εξωτερικές παροχές περιλαμβάνουν ένα πέτρινο κιόσκι με χώρο για μπάρμπεκιου, πισίνα και παιδική χαρά, καθιστώντας το ιδανικό περιβάλλον φιλικό προς τις οικογένειες. Το ακίνητο είναι πλούσιο σε πράσινο, με ελαιόδεντρα και λουλούδια, τέλειο για διακοπές με παιδιά και κατοικίδια. Το κτήμα είναι εξοπλισμένο με σύστημα θέρμανσης με τζάκι και πετρελαίου, καθώς και με ηλιακά πάνελ για ενεργειακή απόδοση.

Το πέτρινο κτίριο περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο χώρο αποθήκευσης που περιλαμβάνει μια επιπλέον κουζίνα, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε περισσότερα δωμάτια εάν χρειαστεί. Αυτό το περιεκτικό ο

ικογενειακό κτήμα προσφέρεται προς επείγουσα πώληση στην τιμή των 490.000€, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό πολυτελείας, άνεσης και φυσικής ομορφιάς.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6584049 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή