Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΕρμιόνηΕρμιόνη
  • € 900.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-27 - Ερμιόνη Θερμησία ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο κτίριο οικιστικό 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ. σε οικόπεδο 5000 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 8 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1990 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, υποδοχή με θυρωρό, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 900.000 €
Πελοπόννησος στην όμορφη Αργολίδα και στην περίφημη Ερμιονίδα, πωλείται σύμπλεγμα μεζονετών , διαμερισμάτων 450 τμ σε οικόπεδο 5.000 τμ, σε απόσταση 150 από τη θάλασσα και δίπλα σε 2 Resorts σε αναπτυσόμενη περιοχή ! Αποκτήστε μία εν λειτουργία επιχείρηση , όπως δεν το είχατε φανταστεί!
Σε ένα Ιδανικό μέρος για οικογένειες , σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας μόλις 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικώς, στο πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Ελλάδας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της περιοχής είναι το διάσημο Πόρτο Ύδρα με τα πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων. Η ιδιωτική αμμώδης παραλία των Resort έχει μήκος πάνω από 1500 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία επιλογών.
Σαν τοποθεσία βρίσκεται δίπλα σε 2 ξενοδοχεία / Resorts, το περίφημο Porto Hydra Hotel κ το Hydra Beach Hotel νυν Barcelo αλλά και σε ακόμη 2 Boutique Hotels .
Μόλιςι 5΄από το Μετόχι όπου κανείς μπορεί να πάρει το καραβάκι για Ύδρα και 30 από την Κόστα όπου κανείς μπορεί να πάει μονοήμερη βόλτα στις Σπέστες. Σε απόσταση 10 από την γραφική Ερμιόνη και 25 από το Πόρτο Χέλι . Γενικώτερα έχει πολλές επιλογές κανείς μέχρι και να δει παράσταση στην Επίδαυρο ή να απολαύσει έναν καφέ στο Ναύπλιο (1 ώρα διαδρομή) .
Χρήζει μίας ανακαίνισης , αλλά η ανάπτυξη της περιοχής σε συνδυασμό με όσα μπορεί να προσφέρει θα καλύψει κάθε επένδυση και θα εξασφαλίσει την προσδοκούμενη απόδοση.

Επισκεφτείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα : www.paparounisgroup.gr , για να δείτε ποιές πρόσθετες υπηρεσίες μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας !
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες .
Προγραμματίστε ένα ραντεβού .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-27 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή