Μονοκατοικία βίλα Λευκόβρυση, Λευκόβρυση, Κοζάνη

ΚοζάνηΛευκόβρυση
  • € 430.000
  • 5+
  • 600
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-94
Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Κοζάνης, στην περιοχή της Λευκόβρυσης, βρίσκεται αυτή η εντυπωσιακή βίλα 2 επιπέδων. Με συνολική επιφάνεια 600 τ.μ. ( 300 Υπόγειο και 300 κατοικία ) και χτισμένη σε ένα καταπράσινο οικόπεδο 8200 τ.μ., αυτή η κατοικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και ηρεμία.

Η βίλα αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια μοντέρνα σαλοκουζίνα, 2  μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1990, με την χρήση ποιοτικών υλικών και με έμφαση στη λειτουργικότητα και το στυλ.

Οι μεγάλες τζαμαρίες στα παράθυρα δημιουργούν μια αίσθηση απεριόριστης θέας στο τοπίο, ενώ τα συνθετικά κουφώματα και τα ξύλινα πατώματα δίνουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και τζάκι για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

Η βίλα έχει πρόσβαση σε έναν υπέροχο κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την φυσική ομορφιά της περιοχής. Επιπλέον, διαθέτει και αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, ενώ υπάρχει και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τα οχήματά σας.

Η τοποθεσία της βίλας είναι ιδανική, αφού απέχει μόλις 4000 μέτρα από το κέντρο της Κοζάνης και μόλις 500 μέτρα από το κοντινότερο χωριό, προσφέροντας έτσι την ιδανική ισορροπία μεταξύ της ησυχίας και των αστικών ανέσεων.

Η βίλα πωλείται στην τιμή των 430.000 ευρώ και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε μια ζωή πολυτέλειας και ηρεμίας στην καρδιά της φύσης.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-94 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή