Duplex 420 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 490.000
  • 5+
  • 420
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ:

Εξαιρετική μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής, συνολικού εμβαδού 420 τ.μ. κατασκευής του 1975, [που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, με απεριόριστη θέα όλη την πόλη.

Μπαίνοντας από την είσοδο στο ισόγειο συναντάμε ένα ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και σαλονιού ,όπου δεσπόζει το τζάκι , καθώς είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο και θερμαίνει ολόκληρο το χώρο. Επιπλέον, το ισόγειο διαθέτει τεράστια τζαμαρία που σε αποζημειώνει με την απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη θέα μέχρι τον Όλυμπο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια της κατοικίας με δύο καλαίσθητα μπάνια που εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικογένειας.

Στη σοφίτα βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος ,σε ημιτελή φάση, που μπορεί να διαμορφωθεί είτε σε χώρο μελέτης ,είτε σε χώρο playroom.

Στον κάτω όροφο βρίσκεται ο χώρος της κουζίνας και ενός δεύτερου σαλονιού με ένα ακόμη τζάκι. Έχει ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Ο όροφος αυτός συνδέεται με τον κήπο.

Ο κήπος χωρίζεται σε δύο μέρη από τα οποία το ένα ανήκει αποκλειστικά στην κατοικία και το άλλο είναι κοινόχρηστο για όλο το συγκρότημα.

Η κατοικία διαθέτει θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και συνθετικά κουφώματα βαρέου τύπου. Οι επενδύσεις είναι από μάρμαρο στα σαλόνια και πλακάκι στον κάτω όροφο. Έχει ξύλο στα υπνοδωμάτια και πλακάκια και είδη υγιεινής ιταλικής προέλευσης στα μπάνια.

Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο κοντά στο κέντρο του Πανοράματος και εξυπηρετείται πλήρως από υπηρεσίες, συγκοινωνίες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα της περιοχής.

Είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και έχει άμεση πρόσβαση σε δρόμους που συνδέονται με τον περιφερειακό ή το κέντρο της πόλης.

Είναι ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ,για κάποιον που θέλει να απολαμβάνει την ησυχία και τη θέα που διαθέτει η κατοικία.

Έχει τη δυνατότητα επίσης να διαχωριστεί σε δύο ξεχωριστές κατοικίες ,καθώς το επιτρέπουν και τα τετραγωνικά και η διαμόρφωση του σπιτιού.

Η τιμή είναι συζητήσιμη.

 

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια., είμαι στη διάθεσή σας. ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ 10 ευρώ +Φ.Π.Α. Κάθε επιπλέον ακίνητο επιβαρύνεται με κόστος 5 ευρώ. (Το συνολικό κόστος υπόδειξης αφαιρείται από την τελική αμοιβή σε περίπτωση συμφωνίας)

 

 

Τιμή: 490.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1972-1129 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή