Τριάρι Παλαιολόγου Κωνσταντίνου, 49, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΠαλαιολόγου Κωνσταντίνου, 49
  • € 235.000
  • 4
  • 109
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού , στο ανακαινισμένο πάρκο του Σιδ. Σταθμού επί της οδού Παλαιολόγου 49, κατασκευάζεται από την εταιρεία ΕΡΓΑΝΗ Α.Τ.Ε. νέα εξαόροφη οικοδομή σε πυλωτή με υπόγειο και σοφίτες σε οικόπεδο 387τ.μ. Ολα τα διαμερίσματα της οικοδομής είναι διαμπερή με πρόσοψη επί των οδών Παλαιολόγου και Αλεξάνδρας. Η οικοδομή απέχει από το κέντρο της πόλης το οποίο είναι προσβάσιμο με τα πόδια μόλις λίγα λεπτά . Στο υπόγειο υπάρχουν αποθήκες (μια για κάθε διαμέρισμα) .
Το διαμέρισμα Ε1 βρίσκεται στον 5ο όροφο, είναι διαμπερές και φωτεινό . Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα , ένα WC και ένα μπάνιο . Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια αυτόνομη με λεβητάκι φυσικού αέριου. Εξωτερικά ολα τα διαμερίσματα της οικοδομής φέρουν θερμομόνωση 10εκ.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι με πρόσβαση σε αυτό από την σαλοκουζίνα και κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι . Το διαμέρισμα θα είναι ενεργειακής κλάσης Α . Διαθέτει δύο αποθήκες , μιά εντός του διαμ/τος και μια ανεξάρτητη στο υπόγειο . Διαθέτει parking στο υπόγειο με είσοδο απο την οδό Αλεξάνδρας . Τα εξωτερικά κουφώματα είναι θερμομονωτικά χρώματος γκρί με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και το δάπεδο θα είναι από πλακάκι άριστης ποιότητας. Οι είσοδοι των διαμερισμάτων φέρουν θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας . Στην οικοδομή θα υπάρχουν και αναμονές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στις θέσεις parking.
Τα καθαρά τετραγωνικά του διαμερίσματος είναι 108,86τμ και τα μεικτά 123,14τμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6586817 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης