Τεσσάρι Χρήζει ανακαίνισης, έκτος όροφος, Φωκίωνος Νέγρη, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 295.000
  • 5
  • 162
  • 3
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ
Μοναδικό ακίνητο, γωνιακό ρετιρέ επί της Φωκίωνος Νέγρη συνολικού εμβαδού 162τμ (139τμ στον 6ο και 22τμ στον 7ο).
Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση. Η κεντρική είσοδος ανοίγει στο χωλ που οδηγεί ευθεία σε μεγάλο καθιστικό- τραπεζαρία με μαρμάρινο δάπεδο, τεράστια μπαλκονόπορτα και μεγάλη γωνιακή βεράντα 90 τμ με απεριόριστη θέα. Επίσης το χωλ αριστερά οδηγεί στην κουζίνα που επικοινωνεί και με το σαλόνι με μικρή πόρτα «υπηρεσίας».
Η κουζίνα διαθέτη ανεξάρτητη είσοδο και μπαλκόνι στον ακάλυπτο. Τέλος από το χωλ δεξιά ακολουθεί ο διάδρομος που οδηγεί σε 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με δρύινα δάπεδα, ξύλινα κουφώματα και εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες.
Τα 3 Υ/Δ έχουν μπαλκονόπορτες στην μεγάλη βεράντα , είναι όλα φωτεινά και έχουν θέα. Δίπλα στα Υ/Δ βρίσκονται 1 μπάνιο, 1 wc, και 1 μικρό βοηθητικό δωμάτιο.
Ο 7ος όροφος διαθέτει μικρό δωμάτιο (δώμα), τουαλέτα, αίθριο με τζαμαρία και έχει την αποκλειστική χρήση ταράτσας 50 τμ με θέα σε όλη την Αττική. Οι δύο όροφοι επικοινωνούν εσωτερικά με μαρμάρινη σκάλα και εξωτερικά μέσο της κοινόχρηστης ταράτσας.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1972 και έχει εκδοθεί πρόσφατα ηλεκτρονική ταυτότητα.
Το ακίνητο απέχει μόλις 200 μέτρα από την Πλατεία Κυψέλης, την είσοδο του υπό κατασκευή σταθμού Μετρό της Γραμμής 4 και δίπλα σε όλες της συγκοινωνίες, στην αγορά και σχολεία. Επίσης σε κοντινή απόσταση είναι το κεντρικό πάρκο της Αθήνας, τα δικαστήρια Ευέλπιδών, το κέντρο της Αθήνας. Η πολυκατοικία είναι αξιοπρεπώς διατηρημένη και διαθέτει κεντρική θέρμανσή φυσικού αερίου που σύντομα θα μετατραπεί και σε ημιαυτόνομη.

_______

Στο ραντεβού υπόδειξης να έχετε πάντα μαζί, την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Ζητήστε από το συνεργάτη μας να σας εξηγήσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το ακίνητο που σας υποδεικνύει. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ακίνητο, ζητήστε του να σας αναφέρει αναλυτικά τα επόμενα βήματα μέχρι το συμβόλαιο αγοράς ή μίσθωσης.

www.kmprealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6588355 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
162 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
κοινόχρηστα
€ 80/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή