Duplex Πλατεία Πετυχάκη Τίτου 35, Ρέθυμνο 74131, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΠλατεία Πετυχάκη Τίτου 35, Ρέθυμνο 74131
  • € 850.000
  • 1
  • 251
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτό το γοητευτικό ακίνητο που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Αυτό το μοναδικό κτίριο εκτείνεται σε τρία επίπεδα, ξεκινώντας από τον πρώτο όροφο, και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με την κύρια πόρτα του να βρίσκεται στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο, ο οποίος σήμερα χρησιμοποιείται για διάφορους πολιτιστικούς σκοπούς. Με άφθονο χώρο για δημιουργικότητα, αυτός ο όροφος προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κατεβαίνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο, θα βρείτε ένα βολικό μπάνιο και μια αποθήκη.

Ανεβείτε στο ανώτερο επίπεδο και ανακαλύψτε ένα πραγματικό στολίδι αυτού του ακινήτου—μια ευρύχωρη βεράντα που προσφέρει πανοραμική θέα στη γοητευτική παλιά πόλη του Ρεθύμνου, τα μαγευτικά βουνά και τη θάλασσα. Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο καταφύγιο είτε έναν μαγευτικό χώρο για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες, αυτή η όαση στον τελευταίο όροφο είναι βέβαιο ότι θα σαγηνεύσει.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OH0636 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
251 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή