Τεσσάρι Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι
  • € 375.000
  • 5
  • 177
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Κάτω Χαλάνδρι - Διαμέρισμα 177τμ, 4 υ/δ, 4ος, κατασκευή 1976, ανακαίνιση 2019, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, κεντρική θέρμανση (φυσικό αέριο), parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, τέντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων μάρμαρο & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, επιτρέπονται κατοικίδια.
Ανακαινισμένο, φωτεινό, ευρύχωρο διαμέρισμα με πανοραμική θέα στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου.Η τοποθεσία είναι εξαιρετική σε απόσταση μόλις 13’ με τα πόδια από τον σταθμό Αγίας Παρασκευής, το εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου, με την ανεπτυγμένη του αγορά, τα πολλά εμπορικά καταστήματα, τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Ο επενδυτικός χαρακτήρας του ακινήτου, για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, ενισχύεται λόγω του αυξημένου πληθυσμού αλλά και των επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς προσφέρει τις ανέσεις της αστικής ζωής και εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, αγορά, δημόσια και ιδιωτικά ξενόγλωσσα σχολεία, πάρκα, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από το σταθμό μετρό Αγίας Παρασκευής, τον προαστειακό της Δουκίσσης Πλακεντίας, πολλές λεωφορειακές γραμμές, τις Λεωφόρους Κηφισίας Μεσογείων και άλλους οδικούς άξονες της περιοχής. Η ευνοϊκή του θέση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση στην Αττική και Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Το Χαλάνδρι είναι από τα πιο γνωστά βόρεια προάστεια για την ανεπτυγμένη του αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της, τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται με 3 σταθμούς μετρό, 2 Προαστιακούς , έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό.
Τιμή €375.000 (κωδ. 551447) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
551447 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
177 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή