Τριάρι Άνω Πατήσια, Κυπριάδου - Άνω Πατήσια, Άνω Πατήσια

Άνω ΠατήσιαΆνω Πατήσια
  • € 247.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties οροφοδιαμέρισμα στον 1ο όροφο στα Άνω Πατήσια μόλις 5' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Ανοίγοντας την πόρτα συναντάμε έναν μαγευτικό χώρο καθιστικού ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γούστο και ανεξαρτησία, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε έναν χώρο τέχνης ή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά δωμάτια. Ο χώρος περιβάλλεται από γωνιακό μπαλκόνι, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο άπλετο φυσικό φως και ανοιχτωσιά.

Στη συνέχεια, οδηγούμαστε στο χωλλ το οποίο είναι άνετο και αξιοποιήσιμο, ενώ παράλληλα κατευθυνόμαστε σε μία τόσο ζεστή και οικογενειακή κουζίνα με υπέροχη διαρρύθμιση τόσο στη διάταξη των ντουλαπιών όσο και στο σχεδιασμό του πάσο. Η κουζίνα είναι το σημείο της δημιουργικότητας και της φαντασίας στη μαγειρική, διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ένα διπλό μεγάλο παράθυρο και μία αποθήκη ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

Βγαίνοντας από την κουζίνα και ακολουθώντας τον δεύτερο διάδρομο συναντάμε τα τρία μεγάλα, άνετα και λειτουργικά υπνοδωμάτια, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Όλα έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι όμως το καθένα έχει τη δική του διαρρύθμιση και ενέργεια. Τόσο ίδια μα τόσο διαφορετικά.

Δεν θα μπορούσε σε έναν τόσο μεγάλο χώρο να υπάρχει κάτι λιγότερο από δύο μοντέρνα και ευρύχωρα μπάνια. Τό ένα μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, σύγχρονη επίπλωση και παράθυρο, ενώ το άλλο αποτελείται από ντουζιέρα, παράθυρο και είναι λίγο μικρότερο. Και τα δύο μπάνια διαθέτουν υπέροχο φωτισμό, ο αέρας ανανεώνεται λόγω των παραθύρων δημιουργώντας πάντα το αίσθημα της καθαριότητας και της φρεσκάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό και ψηλοτάβανο διαμέρισμα, με μεγάλα μπαλκόνια, τα κουφώματα είναι τα παλιά αλουμινίου με σίτες, στο μπαλκόνι υπάρχουν τέντες, η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, υπάρχει πόρτα ασφαλείας, τα κοινόχρηστα κυμαίνονται γύρω στα 25€/μήνα.

Τιμή: €247.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-939649
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
939649
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 247.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή