Γκαρσονιέρα Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 115.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties διαμέρισμα 2ου ορόφου μόλις 5' από το Σταθμό Μετρό της Πανόρμου.

Πρόκειται για ένα όμορφο και περιποιημένο διαμέρισμα 48 τμ το οποίο αποτελείται από ένα άνετο, φωτεινό και όμορφα διαμορφωμένο καθιστικό με πρόσβαση στο μπαλκόνι, από ένα λειτουργικό χωλλ όπου χωράει άνετα ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες.

Στη συνέχεια οδηγούμαστε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είναι βαμμένο με το χρώμα της μέντας δίνοντας ζωντάνια στο χώρο, υπάρχει και από το δωμάτιο πρόσβαση στο μπαλκόνι, έπειτα συναντάμε την κουζίνα, η οποία είναι λειτουργική με πολλά ντουλάπια και εύκολα μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο ζεστούς και μοντέρνους χώρους. Τέλος υπάρχει ένα μικρό μπάνιο με παράθυρο στο οποίο χωράει και το πλυντήριο ρούχων. Το διαμέρισμα με λίγα χρήματα εάν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να το ανακαινίσει και να το αξιοποιήσει είτε για ιδιοκατοίκηση, είτε για επενδυτικούς σκοπούς.

Σε όλους τους χώρους υπάρχουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες, όπου το φυσικό φως διαχέεται απλόχερα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας δημιουργώντας θετικά συναισθήματα για όποιον διαμένει εντός καθώς και το αίσθημα της φρσκάδας αφού ανανεώνεται ο χώρος με φυσικό τρόπο.

Πραγματικά πρόκειται για ένα διαμέρισμα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, υπάρχει τέντα στο μπαλκόνι, τα κοινόχρηστα κυμαίνονται γύρω στα 20€/μήνα, η πολυκατοικία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, η είσοδος εξίσου καλή, το ασανσέρ είναι άνετο.

Το σημείο που βρίσκεται είναι ονειρικό, αφού βρίσκεται σε πεζόδρομο υπάρχει ησυχία, πράσινο, γήπεδο μπάσκετ, είναι πολύ κοντά στην αγορά, σε σχολεία κοντά σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, απέχει 5' από το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Τιμή: €115.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-939694
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
939694
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή