Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Τούμπα
  • € 185.000
  • 1
  • 113
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Με μια επιφάνεια 113 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για άνετη διαβίωση.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με τη δυνατότητα να βγει και τρίτο δωμάτιο, προσφέροντας έτσι ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Ο ενιαίος χώρος σαλονιού-χωλ και η κουζίνα δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ το μπάνιο και το WC προσφέρουν την απαραίτητη άνεση για την καθημερινότητά σου.

Επιπλέον, διαθέτει και μία θέση πάρκινγκ, κάτι που αποτελεί πολύτιμη προσθήκη στην περιοχή της Κάτω Τούμπας όπου η στάθμευση μπορεί να είναι δύσκολη. Μην χάνεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που συνδυάζει άνεση, πρακτικότητα και άψογη τοποθεσία!
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μια επίσκεψη για να το δείτε , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον παρακάτω αριθμό τηλεφώνου.
Ελένη Δάφνη
6945039814
ekkleni2010@gmail.com

Τιμή Πώλησης : 185000 Ευρώ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1022-19 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή