Μονοκατοικία βίλα 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Μάρμαρα, Πάρος

Πάρος844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 1.200.000
  • 5
  • 240
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024
Περιγραφή

Ο Μώλος, φημίζεται ως περιοχή, έχοντας μια από τις πιο ωραίες παραλίες στην Πάρο, αμμώδης και δίχως εγκαταστάσεις ή κάποιο beach bar. Στη νότια πλευρά της περιοχής, βρίσκεται ένα μικρό λιμανάκι στο οποίο αγκυροβολούν μικρά παραδοσιακά καΐκια και βάρκες, που προμηθεύουν στις κοντινές ψαροταβέρνες, φρέσκα ψάρια.

Εκεί εντοπίζεται μια υπο κατασκευής ιδιαίτερη Vila στα 240τμ, μόλις 200 μέτρα μακριά από την παραλία του Μώλου. Πρόκειται για ένα Project πολύ καλά σχεδιασμένο που θα αφήσει άφωνο κάθε επισκέπτη, που μεγάλη βάση δίνεται στην Αρχιτεκτονική της εργασία.

Στην είσοδο, εντυπωσιάζουν τα ανοίγματα, που είναι προσχεδιασμένα για να προσφέρουν σε όλο το εύρος του καθιστικού χώρου άπλετο φως, ένας φιλόξενος και ευάερος χώρος που σκοπός έχει να πηγάζεται η οικεία αίσθηση για κάθε καλεσμένο.

Η ευρύχωρη και εξίσσου φωτεινή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με καινοτόμες συσκευες, επικοινωνεί με το καθιστικό και τον χώρο της τραπεζαρίας, με αποτέλεσμα η οικογένεια να μπορεί να απολαύσει ευχάριστα, τα νόστιμα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, βρίσκονται τα τέσσερα υπνοδωμάτια που συμβάλλουν στην αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας. Η φωτεινή διακόσμηση και ο επαρκής φυσικός φωτισμός προάγουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Τα τέσσερα μπάνια και το W/C των καλεσμένων, προσφέρουν άνεση και αισθητική λόγω των επιλεγμένων υλικών και την κατασκευή τους.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει πολλά οφέλη και εμπειρίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Συγκεκριμένα, το BBQ είναι ο ιδανικός χώρος για προετοιμασία γευμάτων με αποτέλεσμα να γίνει μια ευχάριστη κοινωνική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια αλλά και τους φίλους. Η πισίνα προσκαλεί τους επισκέπτες για μια χαλαρή βουτιά αλλά και γιατί όχι τη διοργάνωση ενός αξέχαστου Pool Party.

Η βίλα αυτή προσφέρει πολλές ανέσεις και είναι ιδανική για καλοκαιρινες εξορμήσεις στο νησί της Πάρου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-575
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή