Μονοκατοικία βίλα 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Αγκαιριά, Πάρος

Πάρος844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 620.000
  • 4
  • 267
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Η Αγκαιριά βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αλυκή, μια προέκταση προς την Βορειοανατολική κατεύθυνση του νησιού. Πρόκειται για έναν μικρό οικισμό, με λίγες κατοικίες που απλώνονται μεταξύ τους. Στην Αγκαιριά εντοπίζεται πευκόδασος στην βόρεια πλευρά του και αποτελεί ιδανικό μέρος για περιπάτους και πεζοπορία.

Στον οικισμό της Αγκαιριάς, εντοπίζεται μια ημιτελής Villa 210τμ, που έχει σχεδιαστεί σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος του καθιστικού, τα ανοίγματα του οποίου δημιουργούν μια ευάρεη αίσθηση λόγω του διάχυτου φωτος. Ο χώρος της κουζίνας μπορεί να υλοποιηθεί έτσι ώστε να συνορεύει με τον χώρο της τραπεζαρίας, επίσης άνετος και πολύ φωτεινός.

Τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια βρίσκονται στο πάνω επίπεδο εκεί που μπορεί κανείς να βιώσει την απόλυτη άνεση, με θέα τον απέραντο ουρανό και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων, διακοσμητικών στοιχείων και προσωπικών αντικειμένων, μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά, έτσι ώστε όλοι οι χώροι να αντανακλούν τον μοναδικό χαρακτήρα του ιδιώτη. Τα μπάνια, επίσης φωτεινά και λειτουργικά, υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον.

Στον εξωτερικό χώρο βρίσκεται η μεγάλη πισίνα, που είναι ιδανική για βουτιές κατα την καλοκαιρινή περίοδο. Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μοναδικές και αναζωογονητικές εμπειρίες, τι καλύτερο από τη διοργάνωση BBQ με τα αγαπημένα πρόσωπα, κατά την δύση του ηλίου, μπροστά από τον μαγευτικό ουρανό.

Αυτή η βίλα υπόσχεται να γίνει η τέλεια θερινή κατοικία, με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα της Πάρου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-579 - 06/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
267 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή