Duplex Δάφνη, Άνω Άγιος Ιωάννης, Δάφνη

ΔάφνηΔάφνη
  • € 320.000
  • 4
  • 95
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΚΩΔ: 937782 - Μοναδικη Μεζονέτα 94 τμ 1ου ορόφου(67τμ) και 2ου(27τμ)κατασκευής του 1999, καθως και 40τμ η επιφάνεια του μπαλκονιου και ο περιβάλλοντας χώρος πλήρως ανακαινισμένο τον Απριλιο του 2024 .
Ο 1ος όροφος στον οποίο βρίσκεται ο χώρος του σαλονιού περιλαμβάνεται απο
• το ενεργειακο τζάκι
• κουζίνα με υποδοχή για εντοιχισμένες συσκευές
•1 δωμάτιο
•1Wc
Στον 2ο όροφο βρίσκονται
•2 υπνοδωμάτια
•1Wc .
•παταρι
Το δυνατό σημείο του διαμερίσματος είναι η Μεγάλη βεράντα με barbecue και πέργκολα καθώς επίσης είναι πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο, πόρτα ασφαλείας, διπλά τζάμια ενεργειακού τύπου, αυτονομία φυσικού αερίου ,Ηλιακός θερμοσίφωνας ,εντοιχισμένες μπαταρίες και λεκάνες ,πατάρι , θυροτηλεόραση στην είσοδο καθώς και αναμονές για την προσθήκη air condition και συναγερμού. Ένα υπέροχο διαμέρισμα σε ήσυχη γειτονιά καθώς ο δρομος ειναι πεζοδρομημένος με ελάχιστο το περασμα των αμαξιών πραγμα που θυμιζει εξοχή.
Μια διπλοκατοικία εξαιρετικά όμορφη και λειτουργική με ντουλάπες , απλίκες φωτισμού εξωτερικά και εσωτερικά του σπιτιού καθως και ράγες φωτισμού και λεντοταινιες στις σκάλες στην κουζίνα και σε αλλα μερη του σπιτιου . Σε πολύ καλή τοποθεσία κοντά στην πλατεία Υμηττού, 700 μετρα απο το μετρο της Δάφνης και την αγορα ,εύκολη πρόσβαση στην Λ. Βουλιαγμένης.
Δείτε το Βίντεο. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην τοποθεσία που απεικονίζεται στον χάρτη. Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, 2ος (2 Επίπεδα), στην περιοχή: Δάφνη - Άνω Άγιος Ιωάννης. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 95 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 400 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1999 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Laminate. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρα διασκέδασης, Ακρόπολη, έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Παραδοσιακή Οικία, είναι κατάλληλο για Επένδυση, Αποθήκη, Σοφίτα, Εσωτερική Σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Νυχτερινό Ρεύμα, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €320.000.Terra Greca Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117503300 & 6982148820 email: infoterragreca@gmail.com, website: www.terra-greca.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
937782 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή