Τριάρι Δευκαλίωνος 4, 570 19, Θερμαϊκός, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΔευκαλίωνος 4, 570 19, Θερμαϊκός
  • € 180.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11102 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1995 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 180.000 €
Κωδικός ακινήτου: 11102 - Σε μια ήσυχη γειτονιά της Θερμαϊκού Περαίας, πωλείται ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 2ο όροφο με συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. Αυτό το μοντέρνο κτίριο κατασκευάστηκε το 1995 και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, ένα όμορφο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν έναν χώρο άνετο και ευχάριστο για να ζήσουν.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου και πατώματα από πλακάκι. Επιπλέον, υπάρχει ανελκυστήρας για να διευκολύνει την κίνηση σας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καθώς και ένας όμορφος κήπος για να απολαύσετε τις όμορφες μέρες του καλοκαιριού.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του διαμερίσματος είναι το τζάκι στο σαλόνι, που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια ζεστή ατμόσφαιρα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Επιπλέον, υπάρχουν σίτες και διπλά τζάμια για την απόλυτη ασφάλεια και ησυχία σας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει μια ωραία βεράντα 20 τ.μ. όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας με θέα τον κήπο και τη γύρω περιοχή. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 300 μέτρα, ιδανική για χαλαρωτικές βόλτες και μπάνιο.

Αν σας ενδιαφέρει να ζήσετε σε έναν άνετο και όμορφο χώρο, αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η τιμή του είναι 180.000€ και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο από κοντά.

Το στίγμα στον χάρτη δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματική διεύθυνση του ακίνητου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του γραφείου μας iDeal Properties. Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε την κριτική σας στο iDeal Review
https://maps.app.goo.gl/wHVBZuuzVYdJvi2u7
Για την  υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας. Your iDeal home is our purpose!!! Το μεσιτικό γραφείο iDeal Properties με έδρα τη Περαία Θεσσαλονίκης και περιοχές δράσης τον δήμο Θερμαϊκού και το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία του δήμου Θερμαϊκού για το 2021. Απαρτίζεται από έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του . Στόχος του γραφείου μας είναι οι πελάτες να βρουν το κατάλληλο ακίνητο για τη κάλυψη των στεγαστικών και επαγγελματικών αναγκών τους. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών η οποία περιλαμβάνει νομική και τεχνική υποστήριξη (μηχανικό ), συμβολαιογράφο και συνεργείο ανακαινίσεων αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της αγοραπωλησίας εύκολα και με αξιοπιστία.

Γιάννης Α. Σαφλέκας
Σύμβουλος ακινήτων
Τηλ: +302392306979 &
+302392307077
iDeal Properties
L. Thessalonikis 44, Peraia
info@idealproperties.gr
www.idealproperties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11102 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή