Δυάρι Γλυφάδα, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 2.500/μήνα
    € 2.900(-13,8%)
  • 3
  • 135
  • 3
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Διατίθεται προς ενοικίαση (χωρίς επίπλωση) διαμέρισμα στον 3ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου με θέα στη θάλασσα, στη Γλυφάδα. Αυτό το διαμέρισμα είναι 135 τ.μ. και αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια (το 1 είναι master), 1 μπάνιο, 2 WC, 1 πολυτελή κουζίνα με premium συσκευές που θα παραμείνουν στο διαμέρισμα για χρήση (συμπεριλαμβανομένου διπλού ψυγείου Bosch, φούρνου Bosch και ενσωματωμένος φούρνος μικροκυμάτων Bosch, εστίες μαγειρέματος Bosch & Whirlpool και πλυντηρίο πιάτων). Η κουζίνα έχει λευκά γυαλιστερά ντουλάπια καθώς και ολόκληρη επιφάνεια πάγκου Corian με ενσωματωμένο νεροχύτη. Από το πίσω μέρος της κουζίνας, υπάρχει ένα μικρό μπαλκόνι που έχει επίσης με θέα στη θάλασσα.

Το σαλόνι αποτελείται από έναν φωτεινό μεγάλο ανοιχτό χώρο, με τραπεζαρία, και διαθέτει ενσωματωμένο ντουλάπι με τηλεόραση και ράφια και ένα άνετο τζάκι. Από το καθιστικό οι μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν στο κύριο μπαλκόνι, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει ένα τραπέζι με καρέκλες, καθώς και έναν καναπέ-καθιστικό για να απολαύσετε τη θέα.

Δύο μεγάλα υπνοδωμάτια ( 1 master) και τα δύο με διπλές εντοιχισμένες ντουλάπες. Επιπρόσθετα, στο υπόγειο του συγκροτήματος βρίσκεται μια αποθήκη. Επιπλέον, υπάρχουν 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων που διατίθενται ειδικά για αυτό το ακίνητο.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2014 και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό με τη μορφή split συστημάτων είναι διαθέσιμα σε κάθε δωμάτιο. Δάπεδα από πλακάκια σε όλους τους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με αυτόματες περσίδες. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό δημοσίευση.

Είναι σε άριστη κατάσταση, βρίσκεται κοντά σε πάρκα, σούπερ μάρκετ, θάλασσα, σχολεία, πλατείες, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς. Έχει θέα στη θάλασσα, το βουνό και τη φύση και έχει νότιο προσανατολισμό, δηλαδή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο απογευματινός ήλιος γεμίζει το διαμέρισμα. Το διαμέρισμα καλύπτει όλο τον όροφο, είναι φωτεινό και ευάερο και διαθέτει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: σίτες παραθύρων, τέντες, ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη, συναγερμός ασφαλείας και επιτρέπονται μικρά κατοικίδια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
935779
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή