Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Ερυθρός, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 150.000
  • 1
  • 60
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Αναζητάτε το ιδανικό διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που συνδυάζει την άνεση της πόλης με την ηρεμία του σπιτιού; Μην ψάχνετε πιο μακριά!

Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα στο ισόγειο προσφέρει 60 τ.μ. άνετους και φωτεινούς χώρους, ιδανικούς για εσάς που αναζητάτε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Με ένα υπνοδωμάτιο και πλήρως κλιματιζόμενο, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει την απόλυτη άνεση και ευελιξία στην καθημερινότητά σας.

Ο ιδιωτικός κήπος που έχει το διαμέρισμα δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και αναψυχή, ενώ η κεντρική τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αγορές και συγκοινωνίες. Με απόσταση μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, θα απολαύσετε την ευκολία και την ευελιξία της πόλης χωρίς την ένταση του κέντρου.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο ζεστά και πολυτελή διαμερίσματα στους Αμπελόκηπους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση!
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 60 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 2010, Για φοιτητές, Πολυτελές, Κλιματισμός, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 300 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 30, Απόσταση απο θάλασσα: 10000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
429939 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή