Δυάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Βόλος

Βόλος
  • € 98.000
  • 3
  • 61
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

(Υπεύθυνος μεσίτης Γιαννακόπουλος Παναγιώτης)

Διατίθεται προς πώληση από το μεσιτικό γραφείο Bee Iolkos εξαιρετικό διαμέρισμα 3ου ορόφου σε απόλυτα κεντρικό σημείο του Βόλου κι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 17-Σωκράτους έναντι του κτιρίου ΟΤΕ.

Το ακίνητο που είναι κατασκευής 1976,έχει εμβαδό 61 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες,κουζίνα,μπάνιο και καθιστικό-σαλόνι στην είσοδο του διαμερίσματος.

Το δάπεδο του αποτελείται από μάρμαρο ενώ η θέρμανση του γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και 2 κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια ενώ επίσης υπάρχει και θερμοσίφωνας.

Στο ακίνητο το 2020 έγινε ανακαίνιση καθώς έγιναν καινούριες εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και υδραυλικών και τοποθετήθηκαν καινούρια κουφώματα όπως επίσης και λέβητας φυσικού αερίου που προσδίδει αυτονομία θέρμανσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Διατίθεται μερικώς εξοπλισμένο (φουρνάκι,πλυντήριο,ψυγείο) ενώ στο άμεσο μέλλον πρόκειται να γίνει κι αλλαγή εσωτερικών κουφωμάτων.

Ο συνδυασμός τιμής και τοποθεσίας καθιστά το ακίνητο μια εξαιρετική πρόταση αγοράς,καθώς βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης,πολύ κοντά στις πανεπιστημιακές σχολές και σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης,όπως επίσης και σε άμεση πρόσβαση προς τις αστικές συγκοινωνίες.

Προτείνεται τόσο για ιδιοκατοίκηση αλλά επίσης και για επένδυση μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης. (Είναι ήδη μισθωμένο μέχρι 31/7/2024).

Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6944842692.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
261018-459 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
61 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή