Μονοκατοικία βίλα, νέα, 305 τμ, Αιάντειο, Σαλαμίνα

Σαλαμίνα
  • € 950.000
  • 5+
  • 305
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Εξαιρετική, νεόδμητη, μοντέρνα κατοικία με πισίνα, στο πανέμορφο Αιάντειο Σαλαμίνας, σε απόσταση αναπνοής από τη γνωστή παραλία του νησιού. Η κατασκευή της είναι προσεγμένη και ποιοτική με εξαιρετική αισθητική, με μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν άπλετο φυσικό φως όλη τη διάρκεια της ημέρας, με πρακτικό και φιλόξενο σχεδιασμό που δίνει έμφαση στην άμεση σύνδεση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου.
Η κατοικία αυτή αποτελείται από 2 αυτόνομες κατοικίες με ανεξάρτητες εισόδους: μια μεζονέτα και ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου. Στο ισόγειο της μεζονέτας, υπάρχει ξεχωριστή πολυτελής μεγάλη κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και ένα εξαίρετο σαλόνι με τζάκι, με θέα στον κήπο και την πισίνα του σπιτιού. Ένας χώρος ζεστασιάς, θαλπωρής, και άνεσης. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το ξεχωριστό διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και ανεμπόδιστη θέα στον γραφικό κόλπο της Σαλαμίνας. Διαθέτει, επίσης μπάνιο και δυο υπνοδωμάτια, ενώ η πρόσβαση στον όροφο αυτό μπορεί να γίνει είτε από εξωτερική σκάλα ή από το ασανσέρ που διαθέτει το ακίνητο.
Τέλος, η κατοικία αυτή εμπεριέχει ένα μεγάλο υπόγειο χώρο 125 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως playroom ή ως αποθηκευτικός χώρος καθώς και το μηχανοστάσιο της πισίνας.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

H Σαλαμίνα είναι ένα νησί που βρίσκεται στην καρδιά του Σαρωνικού κόλπου και συνδυάζει φυσική ομορφιά, ιστορικό παρελθόν και μεσογειακή ατμόσφαιρα. Ολα τα παραπάνω την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό για όσους αναζητούν ένα νέο μέρος το οποίο θέλουν να αποκαλούν σπίτι τους. Αυτό το νησί διαθέτει παρθένες ακτές με αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για όσους εκτιμούν τη ζωή δίπλα στη θάλασσα. Η Σαλαμίνα χαρακτηρίζεται από τα ειδυλλιακά χωριά και τις παραθαλάσσιες ταβέρνες, προσφέροντας μια αυθεντική νότα του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής κουζίνας. Επιπλέον το νησί είναι γεμάτο ιστορία και αξιοθέατα, όπως το μνημείο της Μάχης της Σαλαμίνας, που αντικατοπτρίζει τον καθοριστικό της ρόλο στους ελληνοπερσικούς πολέμους. Επίσης κάθε χρόνο στη Σαλαμίνα φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που γιορτάζουν την πλούσια κληρονομιά της. Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο που να συνδυάζει ηρεμία και πολιτισμό, η Σαλαμίνα είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνεται κομμάτι ενός μεσογειακού παραδείσου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VAXS - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
305 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή