Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚολυμβάριΣπηλιά
  • € 310.000
  • 5+
  • 144
  • 2
Περιγραφή

Κολυμβάρι, Σπηλιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο οικιστικό 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 144 τ.μ. σε οικόπεδο 480 τ.μ.
Κατασκευάστηκε το 2009 και το 2022 ανακαινίστηκε πλήρως ο πρώτος όροφος και χωρίστηκε με σκοπό τη δημιουργία δύο αυτόνομων διαμερισμάτων για τουριστική εκμετάλλευση.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα 72 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές. Από το άνετο μεγάλο μπαλκόνι απολαμβάνουμε τη θέα στην ύπαιθρο και τη θάλασσα.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα άλλο διαμέρισμα 72 τ.μ. το οποίο είναι εσωτερικά ημιτελές και χρειάζεται να αποπερατωθεί από τον αγοραστή σε ανεξάρτητη κατοικία ή να γίνει μία κατοικία και να ενωθεί με το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.
Έχει άνετη αυλή με χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και χώρο για κήπο ή κατασκευή πισίνας. Διαθέτει ξύλινα κουφώματα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερική σκάλα και πρόσβαση στην ταράτσα με εξωτερική σκάλα.
Είναι κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία ή ακόμα και για τουριστική εκμετάλλευση.
Το χωριό Σπηλιά είναι πολύ γραφικό με ωραία μονοπάτια για πεζοπορία μέσα στην φύση και θέα τους καταπράσινους λόφους με ελαιώνες.
Η Σπήλια συνδυάζει βουνό και θάλασσα, υπάρχουν καφετέριες, ταβέρνες και φαρμακείο. Απέχει 3 χλμ. από την παραλία και από το Κολυμβάρι όπου βρίσκονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και καταστήματα.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2834 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
144 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή