Duplex Δραπετσώνα, Άγιος Παντελεήμων, Δραπετσώνα

ΔραπετσώναΔραπετσώνα
  • € 274.000
  • 4
  • 155
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται Μεζονέτα στην περιοχή Δραπετσώνα. Βρίσκεται στο Ισόγειο και στον 1ο όροφο, με συνολικό εμβαδόν 155 τ.μ. Το ακίνητο περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, κουζίνα και σαλόνι. Με έτος κατασκευής το 1981 διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό, boiler, καλοριφέρ, και κουφώματα αλουμινίου και ξύλινα με διπλά τζάμια. Το δάπεδο αποτελείται από πλακάκια και γρανίτη.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε διάφορες ανέσεις όπως Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό, συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, super market, εμπορικό κέντρο, κέντρο πόλης, κέντρα διασκέδασης, λιμάνι και πανεπιστήμιο. Είναι 8 λεπτά από το μετρό (με όχημα), 2 λεπτά από τη στάση λεωφορείου (με τα πόδια) και 6 λεπτά από το λιμάνι (με όχημα).
Το ακίνητο είναι προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές και προσφέρει θέα σε αστικό τοπίο. Διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως σίτες, τέντες, αποθήκη, εσωτερική σκάλα, πόρτα ασφαλείας, νυχτερινό ρεύμα, και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και είναι ιδανικό για οικογένειες.Τιμή: €274.000. Imberal, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6984516254, email: info@imberal.gr, website: imberal.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
938683 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 274.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή