Γραφείο προς Ενοικίαση

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.100/μήνα
  • 78
  • 1
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμπερές και πολύ φωτεινό διαμέρισμα σε μικρή καλοδιατηρημένη οικοδομή σε του Κολωνακίου. Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο με άμεσες προσβάσεις στα μέσα μεταφοράς, το μετρό καθώς και τα νοσοκομεία της περιοχής.
Το διαμέρισμα είναι 78τμ και βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο του κτιρίου. Διαθέτει χολ εισόδου, άνετο καθιστικό, κλειστή κουζίνα, 1 μπάνιο, καθώς και 1 υπνοδωμάτιο το οποίο διαθέτει συνεχόμενο δεύτερο μικρότερο χώρο ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο ή βεστιάριο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πτυσσόμενες σιδεριές για ασφάλεια , 1 κλιματιστικό, αποθήκη υπογείου κλπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
UR1189 OF - 15/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή