Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νικηφόρος ΦωκάςΑναγνωστάκη Μανόλη, Ρούστικα 74055
  • € 95.000
  • 800
Περιγραφή
Ενδιαφέρον οικόπεδο με παλιά οικία προς πώληση στα Ρούστικα. Πρόκειται για οικόπεδο 800 τ.μ. με παλιά παραδοσιακή οικία περί τα 100 τ.μ. Το οικόπεδο είναι όμορφο, γωνιακό, με διάφορα δέντρα και εξαιρετική θέα. Είναι εντός οικισμού, και ανεξάρτητα από τη διάθεση του νέου ιδιοκτήτη για τη χρήση ή μη της παλιάς οικίας, μπορεί κανείς εκεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σπίτι τόσο ως μόνιμη κατοικία όσο και για τουριστική εκμετάλλευση. Η δυνατότητα δόμησης που προσφέρει το συγκεκριμένο ακίνητο είναι 400 τ.μ.

Τα Ρούστικα είναι ένας ιστορικός οικισμός, με εξαιρετικά ενετικά κτήρια τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αναπαλαιωμένα, που βρίσκεται στο κέντρο του νομού Ρεθύμνης διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση τόσο στις βόρειες όσο και τις νότιες παραλίες του νησιού. Η απόσταση από την παραλία του Πετρέ δεν ξεπερνά τα 13 χιλιόμετρα ενώ η απόσταση από τις νότιες παραλίες είναι περίπου στα 20 χιλιόμετρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6601297 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
800 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή