Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛάμπηΣακτούρια, Σακτούρια 74053
  • € 75.000
  • 640
Περιγραφή
Όμορφο οικόπεδο 640 τ.μ. προς πώληση στα Σακτούρια. Πρόκειται για δύο όμορα οικόπεδα εντός οικισμού, τα οποία πωλούνται μαζί. Η δυνατότητα δόμησης φτάνει τα 240 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπερυψωμένο σημείο του οικισμού κι έτσι προσφέρει καταπληκτική θέα προς τη γύρω περιοχή με τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους, αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Λυβικού πελάγους. Ο νότιος προσανατολισμός του επιτρέπει στην κατοικία που θα χτιστεί, να έχει μπροστά του τη θάλασσα, ενώ το γεγονός οτι βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία του οικισμού, σιγουρεύει οτι αυτή η εξαιρετική θέα θα διατηρηθεί στο διηνεκές, καθώς δεν μπορεί να χτιστεί κάτι μπροστά του.

Ο οικισμός των Άνω Σακτουρίων προσφέρει τα βασικά στους επισκέπτες του, αφού διαθέτει μίνι μάρκετ και καφενείο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Άλλο ένα πλεονέκτημα της εγγύτητας του ακινήτου με τον οικισμό, είναι ότι το ρεύμα και το νερό είναι άμεσα διαθέσιμα στο οικόπεδο.

Η ευρύτερη περιοχή δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη τουριστικά όπως άλλες περιοχές της νότιας Κρήτης, κάτι που, τη δεδομένη στιγμή, προσελκύει κόσμο που επιθυμεί την ησυχία και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής κι όχι το μαζικό τουρισμό. Αυτό προσφέρει την ασφάλεια, ότι η συνεχόμενη οικιστική και τουριστική ανάπτυξη των νότιων περιοχών του νομού Ρεθύμνης, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα έχει πολύ πιο ήπια χαρακτηριστικά και δεν θα αλλοιώσει το χαρακτήρα του οικισμού. Παρά το γεγονός οτι τα Σακτούρια είναι ένας ορεινός οικισμός, οι παραλίες της περιοχής απέχουν λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Η παραλία Πρασονήσι απέχει περί τα 15 λεπτά από τον οικισμό, ενώ αντίστοιχη είναι και η απόσταση από τη διάσημη παραλία του Αγίου Παύλου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6601523 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
640 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε άσφαλτο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή