Γκαρσονιέρα τσεπι κινετασ, Κινέτα, Μέγαρα

ΜέγαραΤΣΕΠΙ ΚΙΝΕΤΑΣ
  • € 75.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή

Παραλία Κινέτας – 1 λεπτό από τη Θάλλασα!!!  ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ......75000€. Πωλείται από την Osmosis Real Estate, παραθαλάσσιο διαμέρισμα ισογείου 50 τετραγωνικών μέτρων σε συγκρότημα πάνω στη παραλία. Είναι άκρως επενδυτικό με υψηλές αποδόσεις αλλά είναι επίσης ιδανικό για μία παραθαλάσσια εξοχική κατοικία κοντά στην Αθήνα.
Το συγκρότημα είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αισθητικής , είναι περίκλειστο με μεγάλη στιβαρή περίφραξη ,διαθέτει ιδιωτική στάθμευση ,χώρο άθλησης , πυκνή δεντροφύτευση η οποία προσφέρει σκίαση και δροσισμό το καλοκαίρι κ.α.
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το τελικό στάδιο της ανακατασκευής . Σήμερα το ακίνητο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής των δικτύων εγκατάστασης. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να το παραλάβει περαιωμένο το γραφείο μας μπορεί να σας καλύψει αυτήν την ανάγκη.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με χωρητικότητα είτε ένα υπερδίπλο κρεββάτι είτε δύο μόνα , μία τεράστια σαλονοκούζινα ή οποία θα μπορούσε άνετα να διαμορφώσει ένα δεύτερο δωμάτιο, ένα λουτρό και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι το οποίο έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να έχει έξοδο και από εκεί δίχως να περνάει από τους κοινόχρηστους διαδρόμους της οικοδομής . Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται πιο άμεσος και σύντομός τρόπος πρόσβασης στην παραλία. Σαν σύστημα θέρμανσης η μελέτη έχει πρόβλεψη τον ατομικό κλιματισμό.
Πρόκειται για πραγματική ευκαιρία και από πλευράς επένδυσης καθώς και για ιδιωτική χρήση .

Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-13 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή