Duplex, άριστη κατάσταση, 250 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 850.000
  • 250
  • 2
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτό το γοητευτικό ακίνητο που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Αυτό το μοναδικό κτήριο είναι ένα ανακαινισμένο ενετικό αρχοντικό που βρίσκεται στον πρώτο όροφο με βεράντα στον τελευταίο όροφο. Το 2000 έγινε πλήρης αποκατάσταση του κτιρίου με επίκεντρο τη διατήρηση αυθεντικών στοιχείων όπως τοξωτά κουφώματα, το κιόσκι και το τζάκι καθώς και τις τουρκικές πέτρινες γούρνες, η εξώθυρα και η συνεχόμενη σιδεριά της με τις αυθεντικές επιγραφές στην Αραβική γραφή και τις όμορφες τοιχογραφίες του Γαληνού.

Το πρώτο επίπεδο αυτού του ακινήτου διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο επιφάνειας περίπου 195μ², ο οποίος σήμερα χρησιμοποιείται για διάφορους πολιτιστικούς σκοπούς. Με άφθονο χώρο για δημιουργικότητα και προσαρμογή, αυτός ο όροφος προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κατεβαίνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο, θα βρείτε τα WC και μια αποθήκη με εμβαδόν περίπου 40μ², παρέχοντας πρακτικές ανέσεις για καθημερινή διαβίωση ή επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ανεβείτε στο ανώτερο επίπεδο και ανακαλύψτε ένα πραγματικό στολίδι αυτής της ιδιοκτησίας, μια ευρύχωρη βεράντα περίπου 70μ² που προσφέρει πανοραμική θέα στη γοητευτική Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, τα μαγευτικά βουνά και τη θάλασσα. Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο καταφύγιο είτε έναν μαγευτικό χώρο για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες, αυτή η όαση στον τελευταίο όροφο είναι βέβαιο ότι θα σαγηνεύσει.

Η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου είναι ένας συνδυασμός πλούσιας αρχιτεκτονικής και ιστορίας, πολιτιστικών επιρροών και στυλ που κυμαίνονται από την Ενετική έως την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Είναι ένα μέρος που χαρακτηρίζεται από τον αβίαστο ρυθμό του με μια απαράμιλλη ρομαντική ατμόσφαιρα. Εξερευνήστε μια από τις καλύτερα διατηρημένες πόλεις της Ελλάδας και βρείτε τον παραμυθένιο ρομαντισμό σας στο Ρέθυμνο. Οι ενετικές οχυρώσεις συνδυάζονται αρμονικά με ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες, τζαμιά, μεγαλοπρεπή αρχοντικά γεμάτα βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, καμάρες και πλακόστρωτα μονοπάτια που δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα, που θυμίζει το ταραχώδες «αλλά ένδοξο» παρελθόν της πόλης.

Παραλία 500μ
Αεροδρόμιο 80χλμ
Νοσοκομείο 500μ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
RE519 - OLD TOWN - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή