Δυάρι ΟΛΥΜΠΟΥ & ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ, Καμάρα - Ροτόντα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΟΛΥΜΠΟΥ & ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ
  • € 160.000
  • 3
  • 67
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΤΑΙ στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ περιοχή ΡΟΤΟΝΤΑ (οδοί ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ με ΟΛΥΜΠΟΥ) ριζικά ανακαινισμένο, πολυτελώς εξοπλισμένο και πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα προσόψεως 3ου ορόφου, 2 δωματίων και 67 τμ.

Ένα ξεχωριστό διαμπερές και φωτεινότατο διαμέρισμα πόλης σε κομβικό σημείο και σε απόσταση λίγων λεπτών από Πανεπιστημιούπολή, Πλατεία Αγίας Σοφίας και Ιστορικό - Εμπορικό κέντρο, που η ριζική και καλαίσθητη ανακαίνισή του, ολοκληρώθηκε πρόσφατα μέσα στο 2024 και αποτελείται από:

- Άνετη σαλοκουζίνα στην πρόσοψη, με τραπεζαρία, βεστιάριο - μπουφε εισόδου και λειτουργικότατη μεγάλη κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με επώνυμες συσκευές και πολλά χρηστικά ερμάρια . Ο χώρος έχει έξοδο σε πολύ μεγάλη τετραγωνισμένη βεράντα - μπαλκόνι σε φωτεινότατη ανοιχτωσιά και Νοτιο Ανατολικό προσανατολισμό.

- Δύο άνετα Υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, πανέμορφες διακοσμητικές κατασκευές και έξοδο σε οπίσθιο άνετο φωτεινότατο και Μεσημβρινού προσανατολισμού μπαλκόνι.

- Άνετο και υπερπολυτελές λουτρό με ντουζιέρα - καμπίνα και παράθυρο φυσικού αερισμού.
- Λειτουργικό χωλ εισόδου.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά εξωτερικά κουφώματα 2πλής υάλωσης, πολυτελή γρανιτοπλακάκια δαπέδων, προεγκατάσταση συναγερμού, μονάδα κλιματισμού, ριζικά αναδομημένες εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών υδραυλικών και δικτύου θέρμανσης, υπέροχες διακοσμητικές κατασκευές και κρυφοί φωτισμοί, πολυτελή υλικά κι ατομικό αέριο για θέρμανση, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά εξαιρετικού ακινήτου στην καρδιά της πόλης.

Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, σύμφωνα με μελέτη διακοσμητικής ομάδας και ξεχωρίζει για την καλαισθησία, πολυτέλεια. λειτουργικότητα και πληρότητα που το διακρίνει .

Ψυγειοκαταψύκτης, κουζίνα με κεραμικές εστίες, πλυντήριο εντός καλαίσθητου επίπλου , ορθοπεδικά στρώματα και πλήρης επώνυμη επίπλωση, εξασφαλίζουν ποιότητα και άψογη διαμονή στους μελλοντικούς του ενοίκους.

Ηλιόλουστο, πολύ μεγάλο μπαλκόνι πρόσοψης με όμορφη θέα - ανοιχτωσιά, συμπληρώνουν την παρουσίαση της εξαιρετικής αυτής value for money πρότασης πώλησης ακινήτου στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης και πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια.

Αρχοντική, ασφαλής και καλοσυντηρημένη οικοδομή με πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ, στον κόμβο Ολύμπου με Λ. Ιασωνίδη κοντά στον μελλοντικό σταθμό ΜΕΤΡΟ της Αγίας Σοφίας και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από Πανεπιστήμια και Κέντρο, σε περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σε απόλυτα δελεαστική και μη διαπταγματεύσιμη τιμή πώλησης (είναι το πλέον ανταγωνιστικό ανακαινισμένο-επιπλωμένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης), αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΡΔΙΑ της φοιτητικής ζωής της πόλης.

Το ομορφότερο και πιο καλαίσθητο δυαράκι, στον ''σπουδαστικό πυρήνα'' της Θεσσαλονίκης, κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ασφαλή και διαχρο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231071033-626 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή